ٖ تنظیمات قالب
امروز : یکشنبه 31 فروردین 1404
  • 1393/05/27 - 07:08

واقعه کودتای 28 مرداد ، محصول اعتماد به آمریکاست

کودتای نظامی 28 مرداد آمریکا علیه ایران سرآغاز فصل جدید خیانت‌ها، خباثت‌ها و جنایت‌ها علیه ملت مقاوم و شجاع ایران اسلامی و لکه ننگی برای آمریکای جنایتکار است. این واقعه ، محصول اعتماد و اطمینان بی‌مورد به آمریکای خائن خیانت‌کار است.





شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با فرارسیدن شصت و یکمین سالگرد اقدام خبیثانه و خائنانه آمریکا علیه ملت رشید ایران اسلامی، کودتای 28 مرداد سال 1332، با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت اقدام مداخله‌جویانه آمریکای خبیث به ویژه در کودتای مرداد سال 1332 ، سابقه اقدامات مداخله‌جویانه و خصمانه دولت آمریکا بر ضد ملت بزرگ ایران اسلامی بیش از این‌ها دانست و اعلام کرد :

ملت ایران به شکل پیچیده و فزاینده ای از کودتای 28 مرداد سال 1332 تا پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن 1357 و پس از پیروزی شکوهمند، غرورآفرین و عزت‌بخش انقلاب اسلامی و استقرار حکومت جمهوری اسلامی ایران تا امروز همواره با خباثت‌ها ، جنایت‌ها ، آزارها ، انواع توطئه‌ها و تحریم‌های متعدد ، ظالمانه و خصمانه آمریکای ام‌الفساد قرن مواجه بوده و در این رهگذر تجربه‌های ذی‌قیمت بزرگی در راه مبارزه با ظلم و استکبار و طاغوت به دست آورده است.



در این بیانیه ضمن توضیح و تشریح خباثت‌ها، خیانت‌ها و دخالت‌های سلطه‌گرانه آمریکا با توجه به کارنامه سراسر سیاه و ننگین دولت‌مردان مستکبر آن ، اشاره داشته و بیان می‌دارد :

سالها  از خباثت و جنایت و دخالت مستقیم و غیرمستقیم سلطه‌گران عالم به ویژه آمریکای مستکبر در این صد سال اخیر به ملت ایران می‌گذرد و  آنان هر روز با نیرنگی تازه و توطئه‌ای پیچیده به دنبال سرکوب ملت‌های آزاده، مستقل، مسلمان و حرکت‌های آزادی‌بخش، عدالت‌طلبانه و حقوق بشری بوده تا از این طریق بتواند با ادامه اعمال سلطه ظالمانه و خصمانه خود ، در پی تأمین منافع نامشروع ، غیرقانونی و برتری‌طلبانه خود در حوزه‌های فراملی و بین‌المللی و چپاول اموال ، دارایی‌ها و سرمایه‌های اصیل جوامع بشری دیگر باشد.



در این بیانیه با ذکر اینکه حداقل بیش از صد سال است که آمریکای جنایت‌پیشه با به‌کارگیری انواع حیله و دسیسه علیه ایران اسلامی کارنامه‌ای سیاه و ننگین را برای خود در تاریخ به جای نهاد است ؛ به برخی از این اقدامات مداخله‌جویانه، خصمانه و سلطه ظالمانه در ایران و جهان  این گونه اشاره کرده است :

به راه انداختن جنگ‌های خونین و کشتار انسان‌های بی‌گناه و بی‌دفاع، حمایت از دیکتاتورهای ظالم و دست‌نشانده خود در نقاط مختلف جهان، حمایت از تروریسم دولتی رژیم جعلی و غاصب صهیونیست کودک‌کش، استفاده از بمب‌های اتمی در هیروشیما و ناکازاکی ژاپن، ساخت و تولید و استفاده از سلاح‌های غیرمجاز، غیرمتعارف و کشتار جمعی و فروش آن به حامیان دست‌نشانده خود، حمله غیرقانونی و یک‌جانبه به عراق، افغانستان و به خاک و خون کشیدن هزاران نفر از مردم غیرنظامی و بی‌گناه، دست داشتن در نسل‌کشی‌های گسترده مسلمانان و آزاداندیشان در اقصی‌نقاط جهان، حمایت‌های مستقیم و غیرمستقیم از رژیم دیکتاتور بعث عراق و مشخصاً شخص صدام حسین به عنوان ژاندارم سابق منطقه به ویژه در جنگ هشت‌ساله تحمیلی به ایران ، کمک‌های همه‌جانبه به رژیم منحوس و ستمشاهی پهلوی به عنوان ژاندارم‌های اسبق منطقه خاورمیانه ، راه‌اندازی شرکت‌های آدم‌کشی، ترور و جنایت همچون بلک‌واتر، راه‌اندازی و یا حمایت‌های گسترده مالی و تسلیحاتی از گروه‌های تندرو و افراطی تکفیری همچون داعش، القاعده، طالبان، پژاک، منافقین (مجاهدین خلق) وغیره علیه اسلام و ایران اسلامی، به راه انداختن جنگ‌های سنگین رسانه‌ای و عملیات روانی علیه ملت‌های بیدار ، آزادی‌خواه و استقلال‌طلب و سرانجام به راه‌انداختن جوی خون ، نسل‌کشی تمام عیار و قتل عام عمومی علیه آوارگان ، زنان بی‌گناه و کودکان معصوم سرزمینهای اشغالی فلسطین، این‌ها، همه و همه تنها بخش کوچکی از سیاهه های کارنامه سراسر سیاه، ظالمانه و خصمانه دولت مستکبر و سیاست‌مداران جنایت‌پیشه آمریکای خائن است.



در ادامه این بیانیه آمده است :

این رویکردهای استکباری و خوی ددمنشانه و خصمانه آمریکایی ها که از ده ها سال قبل علیه ملت‌های مستضعف، آزاده و آزادی‌خواه جهان داشته‌اند و تا امروز هم همچنان ادامه دارد به قول فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) «موجب شده است در ملت‌های دنیا یک احساس بی‌اعتمادی و بیزاری نسبت به دولت آمریکا به وجود بیاید؛ که این فقط مخصوص کشور ما نیست؛ بلکه هر ملتی که به آمریکا اعتماد کند و اعتماد کرد، ضربه خورد، حتی آن کسانی که دوستان آمریکا بودند.» کودتای 28 مرداد نیز نتیجه اعتماد و اطمینان نماینده ملت ایران    «دکتر مصدق» به آمریکای خائن و پست بودو نشان از بی وفایی و بی مهری امریکا حتی به دوستان و شریکان نزدیکش می باشد .

 

در قضیه کودتای 28 مرداد، برای اینکه دکتر مصدق بتواند از زیر بار و فشار انگلیسی‌ها نجات پیدا کرده و با اعتماد و اتکا به آمریکایی‌ها متوسل شده و بتواند مثلاً صنعت نفت ایران را ملی کند؛ آمریکایی‌های غیرقابل اعتماد و خبیث به جای کمک به دکتر مصدق که به آنان حسن‌ظن پیدا و اعتماد کرده بود، با انگلیسی‌ها، این روباه پیر استعمار همدست شده و مأمور خود را به ایران اعزام کرده و با به راه انداختن کودتای نظامی 28 مرداد هم شاه و سلطنت طاغوتی پهلوی را محافظت نموده و هم جواب تحقیرآمیز و ناصوابی را به حسن نیت دکتر مصدق و دولت ایشان داد.



 اعتماد دکتر مصدق به آمریکا و خوب نشناختن دشمن و دشمنی‌های او باعث تحقیر و خفت او  و ابتر و بی نتیجه ماندن کاری که می‌خواست برای این ملت انجام دهد ؛ شد.

حتی در قبل از این واقعه عبرت‌آموز و تاریخی وحتی پس از آن آمریکا حتی به حسن نیت و وفاداری به دوستان واقعی و نوکران و اجیران بی‌جیره و مواجب خود همچون رضا قلدر (رضا شاه) و محمدرضا شاه بی‌مهری کرده و جواب اعتماد آنان را به بدترین شکل با بی‌وفایی دادند.



شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بخش دیگر بیانیه خود آورده است :

امروز آمریکا و سیاست‌مداران مستکبر آن ، منفورترین چهره‌ها نزد افکار عمومی ، وجدان‌های آگاه و چشمان بیدار جهان هستند و سند این گفتار  کارنامه سراسر سیاهه‌های ظلم و ستم و ددمنشی آنان در جهان و ایران  است.

اگر یک رفراندوم بزرگ و نظرخواهی عمومی در سطح جهان برگزار شود، دولت ایالات متحده آمریکا منفی‌ترین نمره را کسب خواهد کرد.در این میان، برخی از دشمنان قسم‌خورده اسلام و ایران اسلامی به همراه برخی از عناصر مزدور قلم به دست و خودفروخته و بعضی از پیروان جاهل داخلی خود تلاش دارند تا با بزک کردن چهره کریه‌المنظر و منفور آمریکا ، زشتی‌ها، خشونت‌ها و جنایات‌های این دولت را بزدایند و دولت آمریکا را دولتی معتدل، منطقی ، حامی حقوق بشر و علاقه مند به ایران و ایرانی و انسان دوست معرفی کنند؛ اما با وجود هدایت‌های روشنگرانه و رهنمودهای داهیانه مقام معظم رهبری به عنوان «قطب‌نمای انقلاب اسلامی» و نقشه راه که همان راه و روش و منش و اندیشه‌های تابناک    حضرت امام خمینی (رحمه‌الله علیه) و بصیرت و بیدرای عمومی مردم به عنوان «چراغ راه» از بیراه و حق از باطل نتوانسته و ان شاء‌الله نخواهند توانست در این زمینه ، قدمی علیه ملت شریف ایران و آرمان‌های والای انسانی ـ اسلامی ـ ایرانی ما بردارند.



در پایان این بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: مماشات و تساهل و تسامح با مستکبر و اعتماد و اطمینان به آمریکا به عنوان نماد این استکبار برای کشورها و ملت‌ها هیچ نفع و فایده‌ای نداشته و نخواهد داشت و امروز به درستی مردم بصیر و فهیم و ولایتمدار ایران اسلامی، به همراه سایر آزادگان، آزاداندیشان، فرهیختگان و وجدان‌های آگاه و بیدار جهانی ؛ آمریکای مستکبر را دشمن اول خود ، دشمن بشریت ، آزادی، صلح، عدالت و امنیت جهانی دانسته و شعار اول و اصلی خود را همچنان "مرگ بر آمریکا" و " مرگ بر استکبار" دانسته و آن را رساتر از دیروز در صحنه های مختلف فریاد خواهند کرد.

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: