ٖ تنظیمات قالب
امروز : دوشنبه 01 اردیبهشت 1404
  • 1390/11/21 - 15:02

بیانیه آیت الله ملک حسینی نماينده ولي فقيه در یاسوج




به گزارش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد حضرت آیت الله ملک حسینی به مناسبت فرارسیدن ایام پیروزی انقلاب اسلامی با صدور بیانیه ای از مزدم استان و کشور خواستند در راهپیمائی ۲۲ بهمن شرکت نمایند. متن کامل بیانیه اینگونه است؛


خداوند متعال را سپاس می گویم که سی و سومین فجر انقلاب شکوهمند اسلامی با ایام میلاد سید الانبیاء و المرسلین محمد بن عبدالله (ص) و امام همام جعفربن محمد بن صادق(ع) قرین گشته است. پیامبر رحمت، رسول هدایت، صاحب خلق عظیم، معلم فضایل و تجسم صلابت وغیرت، که خداوند او را برای تحقق دعوت و برانگیختگی بزرگ متولد ساخت تا با بعث و رستاخیز عظیم الهی اش،  جان و جهان انسان را متفاوت سازد و با ایجاد انقلاب و تحول در درون انسانها،  عالم بشریت را متحول کند.


این آینده متعالی بشر، جز با تلاش و جهاد و تحمل رنجها و مصائب دست یافتنی نبود و او که صلوات خداوند بر او باد با مبارزه با طاغوتها و مستکبران و کفار و مشرکان توانست موانع را برطرف کند و با مدیریت الهی خویش جامعه ای برجسته در دنیای تاریک آن روز به پا دارد تا مدینه او الگویی برای آینده بشر و حرکت بسوی دیانت و مدنیت و رشد و رقای توحیدی انسان باشد. هدفی که بزرگ بود و مردانی بزرگ و مجاهدتی عظیم را می طلبید.


 امام صادق (ع) میوه شجره طیبه نبویه و فرزند پاک و مطهر رسول مکرم، احیاگر بشر در دروان خویش بود. انسانی که تجسم و تمثل همه پاکی ها و زیباییها و معدن علم و فقه بود. او رخوت ها ، سستیها و انحرافات و کژیهای دوران پس از پیامبر را برطرف ساخت و حقایق دین الهی و مفاهیم بلند قرآن را مبین کرد و منظومه علمی و فکری دین را که ره آورد حضرت ختمی مرتبت بود، روشن نمود و با عینیت بخشیدن به آن مضامین والا و بلند راه رشد انسان را هموار کرد تا بشر بداند که مسیر خود تا خدای خویش را چگونه طی کند.


اینک در آستانه بیست و دوم بهمن ماه قرار گرفته ایم روزی که انقلاب فرازمند اسلامی به پیروزی رسید. انقلابی که ثمره اندیشه و اراده مردی بزرگ از سلاله پاک پیامبر مکرم اسلام بود. امام خمینی رضوان الله علیه، فقیه بصیر و رجل شجاع عصر حاضر که روح غیرت و حمیت و مجاهدت اجداد پاک در وجودش موج میزد، و ایمان راسخ به هدف و موفقیت داشت، با الهام از مکتب قویم تشیع به پا خواست تا شکوه و عظمت اسلام را که در چنبره رذالتها و بی عدالتی ها گرفتار آمده بود، بدان باز گرداند.


مردم دیندار و ولایت مدار ایران که میراث دار عزت و شرف بوده اند به این ندا لبیک، و پای به عرصه نهادند و می دانستند باید برای آن مبارزه کرد و خون داد و هر سختی و مصیبتی را به جان خرید. لبیک مردم، پاسخ آنها به ندای توحید و عدالت و فضیلت بود که از حلقوم یک فقیه بزرگ برخاسته بود. انقلاب اسلامی طرحی نو برای شکستن طلسم کفر و شرک مدرن، و بنیانی جدید برای احیای مجدد بشر و مقابله با استکبار نوین بود. انقلابی که جهان را در آستانه تحولی عظیم قرار داد.


اینک پس از گذشت ۳۳ سال از پیروزی انقلاب، آثار حرکت طوفنده مردم ایران را در سراسر جهان به خصوص در بلاد اسلامی مشاهده می کنیم. پرتوهای آن اکنون در کشورهای شمال آفریقا و خاورمیانه موجب بیداری اسلامی مردم آن کشورها گردیده و تمام نقشه های مهندسی شده غرب را برای به انزوا کشاندن اسلام بی ثمر نموده و امید آنان برای تسلط و بهره برداری از منابع و ذخایر کشورهای اسلامی را به یاس مبدل ساخته است و فریاد اسلام خواهی در این ممالک جای کرنش و تذلل در برابر قدرتهای پوشالی را گرفته و طعم شیرین حضور در سرنوشت را به مردم چشانده است. تردیدی نیست که این حرکتها و قیامها که بصیرت افراد را افزایش خواهد داد، زمینه ای برای قیام موعود الهی امام زمان بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفدا و عینیت بخش اهداف رسول مکرم اسلام و اهل بیت طاهرینش می باشد. شرایط امروز انقلاب، کشور و جامعه ما به حساسیت سالهای اول انقلاب است. دشمنان در کمین انقلاب ما و در صدد مصادره انقلابهای جهانند. بی شک بیداری مردم ایران با تاسی از آرمانهای انقلاب و همت و مجاهدت مسئولان برای احیای عدالت و رفع تبعیض و رفع مشاکل، می تواند الگویی تمام عیار از ایران اسلامی به جهان عرضه کند . ایرانی که توانست الگویی برجسته در مبارزه با استکبار جهانی و صهیونیست و شکستن استخوانهای استبداد و استعمار باشد و توانست مسیر توسعه و رشد همه جانبه را طی کند، باید بی دریغ و پرشتاب پا به سمت بلندای قله رفیع و مجد عظمت دینی، با اقتدار حرکت کند و بی هراس از هر تحریم و محدودیت و هر تهدید و تخریب، امیدوار به آینده ای روشن در پرتو هدایتهای رهبر معظم و بصیر انقلاب در عرصه های مختلف بدرخشد و نقطه امید برای محرومان و مظلومان جهان باشد.


 آنچه در این ایام انقلاب پیش رو داریم، انتخابات مجلس نهم است که مشارکت حداکثری مردم و صیانت متصدیان از آرا، می تواند باردیگر به جهان ثابت کند که مردم به پا خاسته ایران، هرگز انقلاب پاک خویش را رها نمی کنند و سرنوشت الهی و دینی خویش را خود رقم خواهند زد و همگان بدانید یک مجلس مقتدر و مسئولیت شناس می تواند با درک درست از آسیبها و تهدیدها، از تمامی استعدادها و قابلیتهای موجود نظام جمهوری اسلامی در حل معضلات استفاده کند.


در آخرین روز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و در یوم الله ۲۲ بهمن، همگام با ملت رشید و آگاه و قهرمان ایران و همراه با مردم سرافراز و پیشتاز کهگیلویه و بویراحمد، به یاد آن روز فراموش ناشدنی، حضور و حمایت خود را از راه امام (ره) و مقام معظم رهبری، با راهپیمایی باشکوه به جهان نشان خواهیم داد. در پایان بر تمامی مردم شریف و شجاع استان درود فرستاده و برای آنها در ظل عنایات حضرت ولیعصر(عج) سلامتی و سعادت خواستارم.





 


عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: