همایش بین المللی دیپلماسی مقاومت با حضور سران قوا برگزار می شود/ اجلاسیه مجاهدان در غربت با هدف احیای جریان مقاومت
نشست خبری «همایش بینالمللی دیپلماسی مقاومت» و تجلیل از شهدای خدمت، یکشنبه 21 اردیبهشت با حضور حجتالاسلام والمسلمین «مصطفی رستمی» رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و رئیس شورای عالی اجلاسیه بینالمللی مجاهدان در غربت در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، گفت: ستاد"اجلاسیه بینالمللی مجاهدان در غربت" در آستانه اولین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی ، شهید دکتر امیرعبداللهیان، آیت الله آل هاشم، دکتر مالکی و دیگر شهدای پرواز اردیبهشت، با هدف تکریم و تجلیل از مجاهدتهای این شهیدان والامقام و تبیین ابعاد متنوع دیپلماسی انقلابی جمهوری اسلامی، اقدام به برگزاری "همایش بینالمللی دیپلماسی مقاومت" با حضور سران قوا، مسئولان عالیرتبه کشور، نخبگان و دیپلماتهای برجسته داخلی و خارجی کشورهای حوزه مقاومت، اساتید حوزه و دانشگاه و خانوادههای معظم شهدای خدمت و مقاومت نموده است که روز یکشنبه 28 اردیبهشت در محل سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد.
رئیس شورای عالی اجلاسیه بینالمللی مجاهدان در غربت ضمن قدردانی از تلاش دستاندرکاران اجلاسیه بینالمللی مجاهدان در غربت، بیان داشت: این اجلاسیه تلاش میکند، مقاومت را در حوزههای مختلف احیا کند.
وی گفت: همایش بینالمللی دیپلماسی مقاومت با حضور فعالین حوزه مقاومت از کشورهای مختلف برگزار میشود و قرار است در جریان این همایش از شهدای مقاومت و خدمت تجلیل شود. در این همایش رهبران و نمایندگان مقاومت نیز حضور خواهند داشت.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی خاطرنشان کرد: شهدای خدمت و مقاومت دارای ویژگی های ارزشمند و برجسته ای هستند و راه و روش آنان می تواند الگویی شایسته، برای معرفی به مدیران نسل حاضر و آینده کشور باشد. مقام معظم رهبری نیز در فرمایشات خود این ویژگی ها را تشریح نموده و فرمودند، من خصوصیات این بزرگواران را بیان کردم که ثبت شود. بنابراین ما در حفظ و بازخوانی این خصوصیات احساس مسئولیت جدی می کنیم.
وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، مقاومت معنای جدیدی پیدا کرد و امروز این جریان تبدیل به یک تفکر بین المللی و فرامنطقه ای شده است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها افزود: انقلاب اسلامی بر خلاف تصور عده ای به دنبال دشمن سازی نیست، بلکه پاسخی به جریان طولانی اشغالگری و تهاجم های بین المللی و ظلم و جنایتی است که توسط سلطه گران جهانی و ابرقدرت ها و رژیم غاصب صهیونیستی در منطقه وجود داشت.
وی تصریح کرد: در حال حاضر، پروژه عادی سازی روابط کشورهای منطقه با اسرائیل در دستور کار قرار دارد که باید نسبت به آن آگاه بود چرا که جنایات رژیم صهیونیستی فقط منحصر به فلسطین نیست و یک رژیم ذاتاً جنایتکار است که تمام کشورهای منطقه را تهدید می کند.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی خاطرنشان کرد: اجلاسیه مجاهدین در غربت، بیش از ۱۰ سال پیش در کشورمان تشکیل شده و یا گرامیداشت یاد شهدای مقاومت، تلاش می کند موضوع فلسطین و جنایات اسرائیل به فراموشی سپرده نشود.
وی گفت: شهید امیر عبداللهیان در واقع وزیر امور خارجه مقاومت بودند و شهید رئیسی به عنوان یک مقام عالی حامی ملت مظلوم فلسطین در تمام جهان شناخته می شوند و این اجلاس، فرصتی برای تحلیل از این شهدای عالیقدر و همه کسانی است که در این عرصه فعال هستند.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی گفت: این اجلاس با حضور و سخنرانی رئیس جمهور، رئیس قوه قضائیه، همسر و خانواده شهید آیت الله رئیسی و خانواده دیگر شهدای این پرواز و جمعی از دولتمردان و مسئولان دولت چهاردهم و سیزدهم و رهبران مقاومت در جای جای جهان اسلام برگزار می شود و تجلیل از این مجاهدان و خانواده های آنان توسط رئیس جمهور و رئیس قوه قضائیه صورت می گیرد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، از حمایتها و هماهنگیهای شایسته و صمیمانهی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بویژه شخص حجت الاسلام والمسلمین موسی پور، در مسیر برگزاری اجلاسیه باشکوه "مجاهدان در غربت" و همایش بینالمللی "دیپلماسی مقاومت" تقدیر کرد.
دانشگاه تهران میزبان اصلی نشستهای علمی و تخصصی همایش
در ادامه این نشست خبری ، دکتر کلانتری دبیر اجرایی همایش بینالمللی دیپلماسی مقاومت نیز اظهار داشت: نشستهای علمی همایش بینالمللی دیپلماسی مقاومت روز شنبه ۲۷ اردیبهشت با سخنرانی حجتالاسلام «رستمی» و «علیاکبر صالحی» وزیر اسبق امور خارجه برگزار میشود.
در این راستا، نشست های علمی و تخصصی در دانشگاه تهران برگزار می شود که تلاشی در جهت تولید محتوا و نشان دادن مبانی علمی جریان مقاومت است. این همایش در قالب مراسم افتتاحیه و اختتامیه و 6 نشست علمی است که به بررسی و کنکاش دیپلماسی مقاومت می پردازد.
وی با بیان اینکه جریان مقاومت، مرز جغرافیایی نمی شناسد افزود: بسیاری از گروهها و پیروان ادیان الهی و آزادی خواهان جهان، پیرو این جریان هستند و این نشست ها با حضور مقامات سیاسی ، دانشگاهی و علمی داخلی و خارجی برگزار می شود و به بررسی قدرت های نوظهور جهانی و نسبتی که با جریان مقاومت دارند، توجه دارد.
دکتر کلانتری یادآور شد: فراخوانی که در خصوص برگزاری این همایش صورت گرفت، با استقبال حامیان مقاومت روبرو شد و از میان مقالات ارسال شده به دبیرخانه همایش، 30 مقاله برتر انتخاب شد که در روز 27 اردیبهشت ماه در قالب 6 نشست تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد و چکیده مقالات عصر همان روز جمع بندی و منتشر خواهد شد.



