ٖ تنظیمات قالب
امروز : دوشنبه 29 اردیبهشت 1404
  • 1404/02/17 - 03:58
در اولین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت و عید غدیر تاکید شد:

مردمی سازی و معرفت افزایی راهبرد برنامه های دهه امامت و ولایت

 

به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، اولین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت و عید بزرگ غدیر ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ با هدف هماهنگی و هم افزایی اقدامات تشکل‌های مردمی و دوایر فرهنگی و تبلیغی در خصوص بزرگداشت شایسته دهه امامت و ولایت و جشن های عید بزرگ غدیر، برگزار شد.

آیت الله دین پرور رئیس ستاد مرکزی، دکتر حسین ظریف منش دبیر ستاد، جمعی از معاونان و مدیران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، نمایندگان نهادهای فرهنگی و دستگاههای مختلف کشور در این جلسه حضور داشتند. همچنین رؤسای دفاتر استانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سراسر کشور به صورت برخط در جلسه حاضر بودند.

در ابتدای این نشست حکم حجت الاسلام محمدحسین موسی پور، نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خطاب به رییس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت و دبیر ستاد  قرائت شد.

حجت الاسلام والمسلمین کمال خداداده سرپرست معاونت مراسم و استانهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به اهمیت ترویج و تبیین فرهنگ علوی گفت:  غدیر تنها یک واقعه تاریخی نیست، سند هدایت جاویدان امت اسلامی است.

حجت الاسلام والمسلمین خداداده خاطرنشان کرد: دهه امامت و ولایت، فرصتی است تا چراغ هدایت اهل بیت(ع) را در زندگی امروزمان روشن نگه داریم.

سرپرست معاونت مراسم و استان های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: لازم است شعار محوری به مناسبت دهه امامت و ولایت و عید بزرگ غدیر تعیین گردد تا برنامه‌ها با این شعار محوری هماهنگ باشد و پژواک صدا رساتر و اجرا و انعکاس برنامه ها منسجم‌تر شود.

 

 

در ادامه آیت الله دین پرور رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت و عید غدیر گفت: موضوع امامت و ولایت در حکومت اسلامی دارای جایگاه و اهمیت ویژه ای است.

وی افزود: بیش از ۴۵ سال از پیروزی انقلاب می گذرد و در این مدت، نظام اسلامی در مقابل همه هجمه ها و دشمنی های استکبار ایستادگی کرده و روز به روز در حال ترقی و پیشرفت بوده و این فرصت دست داده که بتوانیم در سایه این نظام مقدس، اهداف اهل بیت علیه السلام را تحقق بخشیم.

آیت الله دین پرور افزود: خدا را شاکرم که امسال این فرصت ایجاد شده تا بتوانم در مسیر ترویج و تبیین غدیر، قدمی بردارم و ان شالله بتوانیم به برکت این انقلاب و این ایام نورانی، فلسفه غدیر و ولایت را بیش از گذشته برای مردم و جامعه اسلامی ترویج و تبیین کنیم .

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت و عید غدیر خاطرنشان کرد: مقام امامت در حکومت اسلامی، یک مقام دولتی و تشکیلاتی نیست و هنگامی که امیرالمومنین (علیه السلام) پس از پیامبر صل الله به این جایگاه رسیدند، اهدافی را دنبال می کردند که فراتر از یک جایگاه است و بر پایه دو موضوع مهم، یعنی مقابله با ظالم و دفاع از مظلوم قرار دارد. 

وی تاکید کرد: مردمی سازی و معرفت افزایی راهبرد برنامه های دهه امامت و ولایت است.

آیت الله دین پرور در ادامه به حدیث « لولا حضور الحاضر و قیام الحجه بوجود الناصر..»  از امیرالمومنان علی (علیه السلام) اشاره کرد و گفت: صدها عنوان و منصب در حکومت اسلامی وجود دارد، اما جامعه اسلامی با تبعیت از امام و مقام ولایت می تواند در مقابل ظالم ایستادگی کرده و برای احقاق حق مظلوم، قیام کند.

وی اظهار داشت: مساله ولایت مداری در ذیل این دو موضوع یعنی ظلم ستیزی و تلاش برای رفع گرفتاری مظلومان خلاصه می شود. امروز جمهوری اسلامی ایران در پرتو هدایت‌های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به این قدرت  در دنیا دست پیدا کرده که مقابل ظالم بایستد و از مظلوم دفاع کند و در 45 سال گذشته گام های بلندی در مقابله با ظلم برداشته است.

آیت الله دین پرور با اشاره به اهمیت نقش رسانه ها گفت: امروز دنیا در اختیار رسانه ها است ما هم به کم قانع نباشیم و ضمن فعالیت در فضای مجازی، مسأله امامت و ولایت را در شکل کاربردی اجرایی کنیم تا این هدف مقدس بتواند تحول بزرگی در دنیا ایجاد نماید.

 

باید زمان بیشتری را به ترویج گفتمان غدیر اختصاص دهیم

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت دهه کرامت گفت : دهه امامت و ولایت علاوه بر اینکه گرامیداشت بزرگترین عید ما به عنوان بلندترین فضیلت ها مورد توجه قرار گرفته است اما امام راحل فرمودند که غدیر پاسخ گمشده همه ملت هاست، در جایی فرمودند که اگر برای اهل سنت هم غدیر را تبیین کنید آنها نیز جشن می‌گیرند، لذا اعتقاد ما این است که امام علی(ع) اسوه حسنه سبک زندگی ما در حوزه خانواده، مناسبات اجتماعی، امنیت، دفاع است؛ رهبری میفرمایند: حتی کشورهای غیرمسلمان هم از غدیر در موضع حکمرانی می توانند درس بگیرند.

ظریف منش افزوددو هدف بزرگ در این دهه وجود دارد نخست گرامیداشت غدیر که اوج آن در مهمانی های غدیر و دوم ایجاد جریان فکری فرهنگی است که معتقدم باید بر ابعاد وحدت میان فرق اسلام با تاکید بر ولایت امیرالمومنین و فضایل آن حضرت که مورد اتفاق شیعه و اهل سنت است تمرکز شود، بحث دیگر این است که جشنهای غدیر گرامیداشت توام با معرفت باشد بلکه باید آموزه های علوی هم باشد، روحانی جوانی در جشن ها بیاید و صحبت کند.

وی ادامه دادگرامیداشت توام با معرفت افزایی، مردمی سازی جشن‌های غدیر بسیار اهمیت دارد.

ظریف‌منش گفت: برگزاری همایش سیره علوی، جشنواره های مختلف، همایش حکمرانی از منظر امیرالمومنین(ع)، حکمرانی از منظر علوی، همایش امیرالمومنین(ع) محور وحدت در هرمزگان، از جمله برنامه‌های این ایام است.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت دهه امامت و ولایت تصریح کرد: امسال یکی از شعارهایی که مورد توجه قرار گرفته، «امیرالمومنین(ع) معیار زندگی، الگوی حکمرانی»، است، با این شعار درصددیم به جوانان بگوییم سبک زندگی غربی نمی تواند شما را به سعادت برساند، همچنین می خواهیم برای مدیران ذیل این شعار الگوی حکمرانی را معرفی کنیم.

وی افزود: امسال سومین سالی است که شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای دهه امامت و ولایت به میدان آمده است لذا زمینه کار وسیع تری را در این دهه شاهد خواهیم بود . پیشنهاد این است که همه دستگاه ها چند کار را به صورت مشترک برگزار کنند.

 

در ادامه نمایندگان دستگاه ها و اعضای ستاد به ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های خود پرداختند.

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: