بزرگداشت هفته وحدت از مصادیق تعظیم شعائر دینی است/ وحدت مسلمانان مانع تفرقهافکنی دشمنان است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، دومین جلسه ستاد بزرگداشت هفته وحدت با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت، نمایندگان دستگاها و نهادهای عضو شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در محل دفتر مرکزی این نهاد برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین اختری رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت، در این جلسه ضمن گرامیداشت هفته دولت و ایام بزرگداشت شهادت دو یار باوفا، خدمتگذار و مجاهد نظام اسلامی شهیدان رجایی و با هنر گفت: امیدوارم برگزاری این جلسات و بیان دیدگاهها و همفکری و همکاری دستگاههای مختلف، بتواند ما را در ارائه راهکارهای عملی، مؤثر و سودمند، در راستای تحقق وحدت اسلامی یاری نموده و به سوی تقویت وحدت مسلمانان جهان به صورت حقیقی و واقعی سوق دهد.
وی افزود: اگر وحدت شیعه و سنی در میان مردم نخبگان، علما، دانشگاهها و آموزش و پرورش جوامع اسلامی تحقق یابد ، به دولت ها نیز تسری پیدا می کند و مورد توجه بیشتر مراکز سیاسی نیز قرار می گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین اختری در ادامه به موضوع هتک حرمت و جسارت به ساحت مقدس قرآن کریم و حمایت برخی کشورهای اروپایی از این اقدام اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: لازم است، مقابله با اهانت به مقدسات مسلمانان، به طور جدی در برنامه های هفته وحدت امسال، مورد توجه قرار گیرد .
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت اضافه کرد: در روزهای اخیر، راهکارهایی در این خصوص، ارائه شده است و در کشورهای مختلف دنیا، اعتراضات عملی و اقدامات قانونی برای جرم انگاری اینگونه اقدامات، صورت گرفته که امیدواریم به نتیجه برسد و باید با تحریم کالاهای این کشورها و محکوم کردن این اقدامات، سایر کشورها نیز باهم افزایی به مقابله با این جسارتها بپاخیزند
وی افزود: بنابراین لازم است، امسال بیش از گذشته در همه برنامههای هفته وحدت، به موضوع قرآن پرداخته شود، زیرا برای امت اسلامی و دومیلیارد مسلمان، مایه ننگ است که برخی کشورهای اروپایی، حامی این اقدامات باشند و به عواطف، عقاید و باورهای امت اسلامی جسارت کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که همه ما نسبت به گرامیداشت مقام ائمه اطهار، به ویژه پیامبر اسلام(ص)، تکلیف داریم گفت: برخی سازمانهای عضو ستاد می توانند، در هفته وحدت، برنامه های عمومی و فراگیری داشته باشند، برخی نیز متولی برنامههای بینالمللی باشند و برخی در فضای مجازی فعالیت نموده و ضمن تولید محتوای غنی و مناسب، انعکاس دهنده برنامه ها باشند. بنابراین باید تقسیم کار مناسب، در این خصوص صورت گیرد و همه دستگاهها، نسبت به این برنامه ها، حساس باشند و با تمام ظرفیت و توان، در راستای ایجاد وحدت، گفتگوهای دوطرفه و گرامیداشت مقدسات اسلام در جامعه مشارکت و برنامه ریزی داشته باشیم .
حجت الاسلام والمسلمین عرب انصاری دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت در ابتدای جلسه از نمایندگان دستگاههای علمی، حوزوی، فرهنگی، اجرایی و همچنین علما به واسطه حضور موثر در جلسات ستاد مرکزی هفته وحدت، تقدیر و تشکر کرد و مناسبت هفته دولت را خدمت تمامی دولتمردان عزیز و خادمان ملت تبریک گفت.
دبیر ستاد در ادامه گفت: این روزها ایران عزیز یکپارچه حسینی شده و با حضور بسیاری از مردم در راهپیمایی بزرگ اربعین بار دیگر محبت خود را به آل الله به ویژه سرور و سالار شهیدان ابراز میکنند.
وی با بیان اینکه هفته وحدت حال و هوای ویژه و طراوت فرهنگی در کشور ایجاد میکند، گفت: امیدواریم امسال شاهد تحول خوبی در حوزه برنامههای بزرگداشت هفته وحدت باشیم ؛ لذا ضروری است همه دستگاهها و گروههای مردمی درخصوص موضوع جهاد تبیین که مورد تاکید مقام معظم رهبری و سیاستهای برگزاری مناسبت ها بویژه در هفته وحدت بوده؛ توجه ویژهای داشته باشند.
در ادامه جلسه، حجت الاسلام والمسلمین مولایی، نماینده مجمع تقریب مذاهب اسلامی، با اعلام آمادگی برای تشکیل کمیته بینالملل ستاد بزرگداشت هفته وحدت، گفت: همانطور که در جلسه قبل مصوب شد، دستگاههایی از جمله سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، وزارت امور خارجه، مجمع جهانی اهل بیت (ع)، معاونت بانوان ریاست جمهوری، بخش بینالملل حوزههایعلمیه، صداوسیما، سازمان دارالقرآن و سایر سازمانهایی که در تدارک و اجرای برنامههای بینالمللی هفته وحدت میتوانند نقش موثری را ایفا نمایند از سوی ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت تعیین تا هرچه زودتر این کمیته فعالیت خود را آغاز نماید.
حجت الاسلام والمسلمین ملک محمدی نماینده آستان قدس رضوی در ادامه گفت: باتوجه به حضور پرشور و موثر دستگاههای عضو ستاد در این جلسه، پیشنهاد میشود حضور برخی دیگر از دستگاههای اجرایی را در این جلسات داشته باشیم، چرا که موضوع وحدت مانند مسئله امنیت برای ما ارزش و اهمیت دارد.
حجت الاسلام والمسلمین ملک محمدی با اشاره به ضرورت پیشبینی برنامههای عمرانی، بهداشتی و امدادی در کنار برنامههای فرهنگی، گفت: تهیه بستههای معیشتی و اهداء آن در مناطق محروم و ارائه خدمات بهداشتی میتواند کام مردم را در هفته وحدت شیرین کند.
وی با اشاره به اینکه محور وحدت ولایت است، گفت: در حال حاضر دو جهاد حائز اهمیت است، یکی جهاد اقتصادی و دیگری جهاد تبیین که باید با استفاده از ظرفیتهای جهاد تبیین موضوع اقتصاد را مورد توجه قرار دهیم.
ضیایی رئیس مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگهای سازمان فرهنگ و ارتباطات با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص جوانگرایی، از ضرورت دعوت نسل جوان اهل سنت در کنفرانس بینالمللی با موضوع وحدت خبر داد و افزود: در دعوت از مهمانان خارجی یک بازنگری نیاز است که به جوانگرایی توجه شود.
ضیایی یکی از موثرترین برنامههای این هفته را استفاده از ظرفیت افراد تأثیرگذار اهلسنت در فضایمجازی عنوان کرد و افزود: حضور برخی افراد فعال اهل سنت در حوزه فضایمجازی میتواند تأثیر بسزایی بر روی مخاطب داشته باشد.
وی گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات در برگزاری هفته وحدت نقش اساسی دارد. این سازمان هم در داخل و هم در خارج از کشور در زمینه دعوت از میهمانان فعال است و توانایی برگزاری نشستهای تخصصی در کشورهای مختلف را دارد که میتواند خیلی مؤثر باشد.
حجت الاسلام والمسلمین شفیعی مدیرکل امور استانهای سازمان دارالقرآن اهانت به قرآن را یک کار شنیع عنوان کرد و افزود: برنامههای هفته وحدت و راهپیمایی اربعین حسینی فرصت مناسبی برای توجه به قرآن کریم است. پیشنهاد میشود در مراسمهای ویژه هفته وحدت، از چهرهها و شخصیتهای قرآنی دعوت بعمل آوریم.
حجت السلام والمسلمین رضایی نماینده جامعه المصطفی با اشاره به برگزاری باشکوه همه ساله اجلاس هفته وحدت گفت: برگزاری نشستهای وحدت در کشورها ضرورتی اجتناب ناپذیر است و پیشنهاد میشود برنامههای ویژهای در پایان اجلاس مصوب و اجرا شود.
وی افزود: در بحث اهانت به قرآن کریم، معرفی خود قرآن کریم مهم است و به نظر میرسد که یکی از محورهای اجلاس و نیز محورهای سخنرانی میتواند همین معرفی و شناسایی قرآن کریم باشد و همچنین در نشستهای مقدماتی به قرآن توجه بیشتری شود.
حجت الاسلام والمسلمین رضایی افزود: در پاسخ به اهانت چندین باره به ساحت مقدس قرآن کریم، ساخت دروازه قرآن در شهرها و نامگذاری صحن حرمهای بزرگ و بقاع متبرکه به نام قران کریم میتواند حائز اهمیت باشد.
مهندس خداوردیلو مدیرکل مشارکتهای مرکز ملی فضای مجازی در این جلسه با اشاره به برنامههای بین الملل در حوزه فضای مجازی به مناسبت هفته وحدت، گفت: پیشنهاد میشود دستگاههای متولی در حوزه بینالملل از جوانان سایر کشورهای مسلمان درخواست کنند تا با زبان اصلی خود یک جمله خاص راجع به پیامبر اسلام و وحدت بیان کنند و جمعبندی آن در قالب کلیپ دو دقیقهای ارائه شود.
وی افزود: انتشار این نوع محتوا در فضایمجازی بسیار تأثیر گذار است و به شدت مورد استقبال جوانان و نوجوانان قرار میگیرد.
مدیرکل مشارکتهای مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اینکه فضای مجازی در امتداد فضای حقیقی فعالیت میکند، گفت: انعکاس جشنهای کوچک مردمی در فضایمجازی توسط مردم و هیئتیها به شدت مورد استقبال قرار میگیرد و باتوجه به تنوع مسائل فرهنگی به مناسبت هفته وحدت، مرکز ملی فضای مجازی آمادگی خود را جهت ارائه هرگونه مشاوره و همچنین بازنشر گسترده محتواهای تولیدی، اعلام می کند.
مهندس خداوردیلو بازگو کردن جزئیات خاصی از زندگی اسوه بزرگ بشریت حضرت محمد (ص) در فضایمجازی را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: بیان جزئیات از سبک زندگی نبوی بسیار مهم است و بیشک مورد استقبال مخاطبان در فضایمجازی قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه امروز دشمن از طریق شبههافکنی نسل جوان را هدف قرارداده است، گفت: پاسخ به شبهات از بستر فضایمجازی توسط کارشناسان، صاحبنظران و اندیشمندان با محوریت مرکز پاسخ به شبهات دینی حوزه و دفتر تبلیغات اسلامی به صورت ویژه برای هفته وحدت انجام شود. این موضوع طبق رصدهای انجام شده در فضایمجازی بسیار مهم و حیاتی است.
مدیرکل مشارکتهای مرکز ملی فضای مجازی توهین به قرآن کریم را اقدامی خصمانه توسط معاندین دانست و افزود: پیشنهاد میشود مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی یک پلتفورم یا اپلیکیشن اسلامی با محوریت قرآن برای جهان اسلام به مناسبت هفته وحدت طراحی و در اختیار مخاطبان فضایمجازی قرار دهد.
مهندس خداوردیلو گفت: ارائه خدمات دستگاههای اجرایی از آغاز هفته وحدت با نام حضرت محمد (ص) شروع و در طی سال به طور فعال و پایدار ادامه داشته باشد. تداوم انتشار این فعالیتهای اثربخش در فضایمجازی، برای مخاطبان بسیار حائیز اهمیت میباشد و از آن استقبال میکنند.
وی افزود: فرهنگسازی در خصوص نذر نبوی نیز از دیگر مواردی است که با انتشار کلیپهایی از آن در فضایمجازی، حال و هوای نبوی در این فضا استشمام خواهد شد.
خانم محسنی نماینده آموزش و پرورش در اداره اتباع تهران، در این جلسه ضمن ارائه پیشنهادات و طرحهایی در خصوص برگزاری جشنهای میلاد نبی مکرم اسلام(ص) و هفته وحدت گفت: خداوند را شاکرم که در این جلسه پراز نور و برکت حضور دارم. در صورت امکان برنامهریزی برای گرامیداشت هفته وحدت و بزرگداشت مقام پیامبر اسلام(ص) و همچنین برگزاری جشنهای سراسری به مدت یک هفته در سراسر کشور و به طور ویژه در مصلی بزرگ تهران از سوی ستاد انجام شود.
خانم محسنی افزود: برگزاری جشن های مناسبتی در چند ماه گذشته نشان داد، خانواده های ایرانی، به شدت نیازمند برگزاری جشنهای مناسبتی مذهبی بانشاط هستند و چه مناسبتی بهتر از میلاد پیامبر اسلام(ص) است، که قطعا با استقبال بیش از پیش خانوادهها مواجه خواهد شد.
وی افزود: برای برگزاری جشن در محل مصلی تهران می توان از امکانات نمایشگاهها و برپایی موکبها به جای ایستگاههای صلواتی، همراه با برگزاری شب شعر نبوی با حضور شاعران شیعه و سنی و مراسم نورافشانی و سایر برنامههای متنوع فرهنگی، نشاط آفرین و وحدت بخش بهره برد.
نماینده آموزش و پرورش در اداره اتباع تهران گفت: پیشنهاد میشود جشنهای هفته وحدت، با برگزاری مسابقات قرآنی و احادیث همراه باشد. برای نمونه، در قرآن 1500 آیه درباره پیامبر اکرم(ص) وجود دارد که ما آنها را گردآوری و استخراج کرده ایم. این آیات سه دسته هستند، یا خطاب به پیامبر هستند، یا درباره پیامبر هستند و یا مربوط یه سبّ و لعن دشمنان پیامبر هستند که می توان این آیات را به صورت کتاب و بروشور تدوین و منتشر کرد و در اختیار شرکت کنندگان قرار داد.
وی افزود: همچنین احادیثی نیز درباره مقام و منزلت پیامبر و اهل بیت(ع) وجود دارد که قابلیت استفاده در برگزاری مسابقات را دارد. در این خصوص می توان به 2 گروه از احادیث اشاره کرد. گروه اول، احادیثی که پیامبر راجع به اهل بیت(ع) فرموده اند و گروه دوم، احادیثی که اهل بیت (ع) در مورد فضایل و عظمت پیامبر بیان فرموده اند.
خانم محسنی در ادامه با اشاره به اهمیت صلوات خاصه پیامبر(ص) و لزوم معرفی بیشتر و ترویج این صلوات گفت: متن صلوات خاصه پیامبر اکرم(ص) و ترجمه آن بسیار زیباست و چقدر مردم ما امروز به این صلوات و قرائت آن نیاز دارند.
وی ادامه داد: این صلوات را می توان به مناسبت هفته وحدت، در منبرها و سخنرانیها، مدارس و از طریق صداوسیما، نشر و ترویج کرد و مورد توجه قرار داد، تا همه مردم از برکات آن در زندگی شخصی خود بهرهمند گردند.
محسنی خاطرنشان کرد: نکته دیگر، تبلیغ و اطلاع رسانی در مورد زیارت نیابتی و اهدای ثواب آن به پیامبر اسلام(ص) است. پیشنهاد داریم، همزمان با هفته وحدت در حرمها و امامزادهها، پوسترهایی طراحی گردد، تا همه زائران در شب میلاد پیامبر(ص)، ثواب زیارت خود را به مقام پیامبر اکرم(ص) تقدیم نمایند و از این طریق، فرهنگ زیارت نیابتی و تقدیم ثواب آن به پیامبر اسلام که در زیارت خانه خدا و حج نیز توصیه شده، ترویج پیدا کند.
وی در پایان یادآور شد: با توجه به اهانت هایی که اخیرا، از سوی شیاطین، به ساحت قرآن کریم صورت گرفته، مناسب است، روز 25 بهمن که سالروز صدور حکم امام خمینی(ره) در مورد ارتداد سلمان رشدی است، به نام روز «صیانت از قرآن و پیامبر اکرم (ص)» نامگذاری شود.
در ادامه این جلسه سرکار خانم کوهساری از معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، اظهار داشت: این معاونت، برای هفته وحدت، 4 پیشنهاد مربوط به حوزه زنان و خانواده دارد که توسط مرکز امور زنان و خانواده و با مشارکت سایر دستگاهها، اجرایی و عملیانی میشود.
وی اضافه کرد: اولین اقدام و پیشنهاد معاونت امور زنان و خانواده، برگزاری سلسله نشستهایی پیرامون رفع چالشهای ذهنی و پاسخگویی به شبهات مطرح شده در حوزه زنان است که این بار بهمناسبت هفته وحدت از منظر فرقههای مختلف اسلامی و با حضور اساتید شیعه و سنی حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد.
خانم کوهساری گفت: همچنین بررسی و مقایسه پرسشها و شبهات مختلف مطرح شده از سوی قشرهای مختلف جامعه زنان از دیگر برنامههای این مرکز در هفته وحدت است که با هدف پاسخگویی به شبهات ذهنی قشرهای مختلف بانوان و برطرف کردن چالشهای ایجاد شده از سوی گروههای مختلف با نگاه ها و عقاید گوناگون در جهت رسیدن به یک پاسخ مشترک و توسعه وحدت، این پرسشها و شبهات جمع بندی و بررسی خواهد شد.
کوهساری افزود: برنامه دیگر، قدردانی و تجلیل از نویسندگان وحدتی و تقریبی همزمان با هفته وحدت است. نویسندگانی که در کتب و متون خود، مبادرت به توسعه و ترویج امر وحدت در میان مسلمانان کرده اند و در این حوزه تلاشهای ارزندهای داشته اند.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از برنامههای ما به مناسبت هفته وحدت، تجلیل از خیرین اهل تسنن است که در حوزه زنان و خانواده فعالیتهای خیریه دارند. همچنین در این هفته، برنامه دیدار و تحلیل از خانواده های جانبازان و شهدای اهل تسنن را خواهیم داشت که تعداد آنان را رصد و شناسایی کردهایم و در این هفته به نحو شایسته از این عزیزان تجلیل خواهیم کرد.
نماینده مرکز امور زنان و خانواده در ادامه اظهار داشت: تولید محتوای رسانه ای و مشارکت فعال در پویشها و هشتکهایی که به نام نامی مبارک پیامبر اعظم(ص) در فضای مجازی راه اندازی می شود نیز از برنامه هایی است که همگام با سایر دستگاهها، در آن حضور جدی خواهیم داشت.
وی گفت: پیشنهاد دیگری که مربوط به فعالیت های بینالمللی این مرکز است، تلاش در جهت اجماع زنان کشورهای مسلمان علیه تحرکات ضد خانواده برخی مجامع بینالمللی است. مجامعی که با انتشار اسنادی همچون سند 2030، علیه بنیان خانواده و تضعیف آن اقدام میکنند.
کوهساری اضافه کرد: پیشنهاد و اقدام دیگر ما در حوزه بین الملل، طرح تشکیل مجمع زنان کشورهای مسلمان علیه فساد اخلاقی و ترویج عفاف در سطح بینالملل است که البته قابل تسری به تمام زنان آزادی خواه جهان بوده و خواستگاه اولیه آن میتواند، مجمع جهانی زنان کشورهای مسلمان باشد.
وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد عمومی دیگر این مرکز، استفاده از ظرفیت اعجاز آفرین هیأت هذهبی و اشعار شاعران آیینی در برنامههای هفته وحدت است. اگر اشعاری پیرامون وحدت، با سبکی که مداحان بتوانند در قالب مدیحه سرایی، اجرا کنند، در اختیار هیأتیها قرار داده شود، میتواند در تقویت وحدت و آگاهیبخشی در ایام میلاد نبیاکرم(ص) تاثیرگذار باشد.
حجت الاسلام والمسلمین امرودی مشاور وزیر امورخارجه، در این جلسه، با بیان اینکه امروز اتفاقهای بزرگی در جهان اسلامی در حال وقوع است، گفت: ایران با مناسبات و ارتباطاتی که با همسایگان و کشورههای اسلامی در دولت فعلی برقرار کرده به محور جهان اسلام تبدیل شده است. پیشنهاد میشود یک برنامه محوری با حضور و مشارکت کشورهای اسلامی با محوریت ایران بهمناسبت هفته وحدت برگزار شود. وزارت خارجه و شهرداری، دستگاههای فرهنگی با دعوت از کشورهای اسلامی حول یک موضوع مشترک مانند قرآن در میدان مشق یا فرهنگسرای ملل، برنامهریزی کنند تا گامی در جهت وحدت بیشتر کشورهای اسلامی با محوریت ایران باشد. و در پایان از تمام کسانی که در جهان اسلام، برای پیامبرعظیم الشان و قرآن کریم، کار ارزندهای انجام داده اند، قدردانی و تجلیل گردد.
وی خاطرنشان کرد: وظیفه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، زمینه سازی و ایجاد فضای مناسب درکشور، برای برگزاری مراسم و مناسبتهای ملی، انقلابی و مذهبی به ویژه برنامههای هفته وحدت است و همانطور که در بزنگاههای مختلف شاهد بودیم خلق حماسههای عظیم همچون حماسه 9 دی 88 از جمله افتخارات این شورا است. در این راستا هر یک از دستگاههای عضو این شورا نیز وظیفه دارند که به نحو احسن و با هماهنگیهای صورت گرفته اقدامات و فعالیتهای اجرایی خود را انجام و گزارش مربوطه را ارائه نمایند. وظیفه این ستاد نیز، هدفگذاری و تعیین سیاستهای کلی، جمع بندی و ابلاغ شعار واحد، برای برنامهریزی و انسجام برنامههای هفته وحدت است. بنابراین لازم است این سیاستهای کلان و اهداف به ویژه شعار محوری واحد که به زبانهای مختلف دنیا قابل ترجمه باشد، توسط شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نهایی و به همه دستگاههای اجرایی عضو این ستاد ابلاغ گردد.
حجت الاسلام والمسلمین طیب حسینی، نماینده مرکز مدیریت حوزههای علمیه در این جلسه گفت: برنامههای هفته وحدت با نگاه بینالمللی تهیه و اجرایی گردد و فقط معطوف به رویکرد ملی نباشد.
وی افزود: برنامههای مردم محور ترویج و تقویت شود زیرا که برنامههای دولتی یا ابتر میماند و یا در تخصیص منابع مالی با مشکل روبرو خواهند شد.
حجت الاسلام والمسلمین طیب حسینی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با طلاب حوزه علمیه، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند آنچه در فعالیتهای تبلیغی حائز اهمیت میباشد، محصول ارائه شده است. نگاه حضرت آقا در فعالیتهای فرهنگی به گزارش نیست و فقط معطوف به عملکرد و محصول میباشد. تقاضا داریم برنامههای هفته وحدت با رویکرد محصول محور باشد. آنچه دستگاهها در این جلسه ارائه میکنند علاوه برگزارش عملکرد، محصول خود را ارائه نمایند.
نماینده مرکز مدیریت حوزههای علمیه با اشاره به نقطه محوری تقارن و وحدت، گفت: تنها موضوعی که بسیار حساس و مهم تلقی میشود، حب اهل بیت علیهم السلام است. مطلوب است برنامههای هفته وحدت حول محور حب اهلبیت و ترویج دوستی اهلبیت تهیه و تدوین گردد.
حجت الاسلام والمسلمین طیب حسینی بااشاره به برنامههای حوزه علمیه به مناسبت هفته وحدت، گفت: تولید محتوای متنی، صوتی و تصویری فراوان و فاخر متناسب برای هفته وحدت، پاسخ به شبهات و سوالات و برگزاری اجلاسها و نشستها از جمله اهم برنامههای حوزه علمیه برای هفته وحدت است.
حجت االاسلام والمسلمین نطنزی از شبکه قرآن صدا و سیما در این جلسه با بیان اینکه برای اجرای برنامههای هفته وحدت نیازمند برنامهریزی در طول سال هستیم، گفت: برای برنامهسازی در حوزه رسانه ملی فرصت بیشتری لازم است.
وی گفت: با پایان هفته وحدت برنامهریزی لازم از سوی ستاد مربوطه در سال جاری انجام و جلسات آن تدام داشته باشد و برای تقویت حوزه رسانه ستاد مرکزی هفته وحدت تلاش وافر انجام شود.
حجت الاسلام والمسلمین نطنزی افزود: شبکه خبر پوشش تمامی خبرهای مرتبط با هفته وحدت و شبکه قرآن نیز پخش همایشها، نشستها، مستندها، کلیپها و تیزرها را در دستور کار خود دارد.
نماینده شبکه قرآن صدا و سیما گفت: جشنهای ویژه در سراسر کشور به ویژه در شهرهای اهل تسنن، ارائه خدمات در این ایام، راهاندازی پویش زیارت حضرت رسول از جمله مواردی است که شبکه قرآن نسبت به انعکاس آن اهتمام دارد.