حجت الاسلام والمسلمین عزت زمانی:
اجرای بیش از 150 هزار برنامه در سطح کشور توسط هیأت مذهبی در دهه فجر
حجتالاسلام والمسلمین عزتزمانی رئیس کمیته هیأت مذبی و تشکلهای دینی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی، از اجرای بیش از ۱۵۰ هزار برنامه متفاوت در سطح کشور در بیش از ۷۰۰۰۰ نقطه جغرافیایی توسط هیئات و تشکلها در ایامالله دهه مبارک فجر خبر داد.
حجتالاسلام والمسلمین رضا عزتزمانی رئیس کمیته هیأت مذبی و تشکلهای دینی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی و معاون امور فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی در نشست خبری چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی که مبدأ تحولات حیات بشر در قرن حاضر است، با ادعای حکومت دین بر سرنوشت دنیا و آخرت به میدان آمد و تمام محاسبات دستگاه طاغوت که هنرش به بند کشیدن انسان و نابودی هویت او و از بین بردن سرمایههای انسانی و الهی و جدا کردن انسان از حقیقت خود بود را به چالش کشید.
وی ادامه داد: دشمن قدارهکش، تمام سرمایه و داراییاش را برای مواجهه به میدان آورد که حرفی نو مبتنی بر وحدانیت و دعوت به توحید آمده تا موجودیت او را از بین ببرد و انسان الهی را از چنگال او بیرون بکشد؛ هر روز یک بازی و یک درگیری دشمن را شاهدیم . در برنامهریزی و در اجرای تحسین برانگیز برنامهها! به عنوان مثال امروز حجاب و مسأله زن و بهانه حجاب هم از این موارد است.
حجتالاسلام والمسلمین عزتزمانی افزود: دشمن نسبت به حجاب زن مسلمان میداند که حجاب برای زن اول اینکه نشانه هویت انسانی مستقل و زیبایی درون اوست، دوم اینکه نشانه دین داری و سوم اینکه نشانه مبارزه زن با دستگاهی است که میخواهد او را به لجن بکشد؛ میخواهد او را ابزار دست شیادان و شهوت رانان شهوت پرست کند؛ حجاب نشانه و پرچم مبارزه است که انقلاب اسلامی این پرچم را به او داده و حال برای این که این پرچم آزادگی را از دست او بگیرد به بهانه آزادی زن، عفت زن را نشانه می گیرد. از عطوفت و محبت او استفاده می کند و عفت را خرج میکند تا به اهداف خود برسد.
وی تصریح کرد: همیشه در طول تاریخ شاهد جنین استعمار و استثماری از زنان بوده ایم همین طور بوده است؛ با ابزار شهوترانی، زن را خفه کرده و از او برای پیشبرد اهداف شوم خود استفاده کرده اند. مثلا وقتی میخواستند دخانیات را ترویج دهند از زن استفاده کردند، یا برای بردهداری ارزانتر، زن را به کارگر ارزان کارخانه تبدیل کردند.
معاون امور فرهنگی و تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه نهاد دین و علی الخصوص هیئات، جلوه دین داری و دین مداری جامعه ایرانی است، گفت: هیئات تشکلی که مردم پایه است و هویت سیاسی و اجتماعی مستقل و متکی بر مردم دارد؛ هیئات دارای مبدا فکری است با شعار هیهات من الذله... که از سید الشهداء این خصلت را به ارث برده و هر جا طاغوت سر بلند کرده است، هیئات ایستاده و پرچم حق را برافراشته است و پای آن مقاومت کرده اند؛ انقلاب اسلامی محصول این تفکر است. پیروزی در دفاع مقدس و فتنه ها حاصل این تفکر است.
وی ادامه داد: از این پس هم هیئات و هویت هیئاتی که از جان و مال گذشتن برای اعتلای حکم حق و ایستادن مقابل طاغوت است ؛ هیئات را خواهید دید در تمام عرصه های جهاد از جهاد برای ساخت انقلاب ، جهاد سازندگی؛ جهاد نظامی ، جهاد اعتقادی و جهاد روشنگری و... .
حجتالاسلام عزتزمانی با بیان اینکه در طول زمان هیئات این نقش را ایفا میکنند و دهه فجر هم فرصت و عرصه بروز و ظهور اجتماعی هیئات در به میدان آمدن و بیعت است، افزود: تشکلهای دینی هم در کنار یا ذیل هیئات این هویت را تقویت میکنند. کانون های فرهنگی و تبلیغی، شبکه های تعالی امامان، روحانیون مستقر و طرح هجرت، شبکه هیئات از رزمندگان و مشعر و انصار المهدی، کانون های مداحان شورای هیئات مذهبی سراسر کشور، نهضت پیشرفت بانوان، شبکه مبلغین کشور و ... همه و همه در این مسیر تلاش می کنند.
وی تصریح کرد: ستادهای اجرایی ظرفیت های سازمان و نیز برون سازمانی این کمیته در استان ها و شهرستان ها در 500 نقطه شکل گرفته است. کار اصلی به دست شبکه ها و مجموعه های مردمی است؛ اجرای بیش از 150000 برنامه متفاوت در سطح کشور در بیش از 70000 نقطه جغرافیایی توسط هیئات و تشکل ها و مبلغین شامل مسابقه، نمایشگاه، شب شعر، نغمه سرایی، سرود، شب خاطره. که بخشی به صورت مستقل و بخشی هم در تعامل و همکاری با دستگاه هایی همچون آموزش و پرورش، پایگاه های بسیج و کانون های فرهنگی هنری مساجد مجموعه فرمانداری ها و شهرداری ها و بخش داری های کشور از جمله برنامههاست.
حجتالاسلام والمسلمین عزتزمانی افزود: حضور و بزرگداشت اختصاصی، دسته های رجز خوانی و حضور هیئات در صبح بیست و دوم بهمن در شهرستان ها و الحاق به جمع راهپیمایان، اعزام مبلغ تخصصی با همکاری حوزه های علمیه به استان های کشور، آغاز مهرواره محله همدل و نهضت نشر خوبی ها با هدف معرفی ارزش های انسانی، اجتماعی و انقلابی مردم خوب این کشور در 80000 محله با همکاری همه نهادهای مرتبط، اجرای جشنواره ایران آینده و نقش زنان در آن استان های کشور با محوریت نهضت پیشرفت بانوان. اختتامیه مهرواره بانو با مشارکت 30.000 بانوی قدرتمند ایرانی، برگزاری موکب های اجتماعی، کودکان و پاسخ به سؤالات و ... در مسیر راهپیمایی، به دلیل همزمانی این ایام و تقارن با ایام اعتکاف، برگزاری اعتکاف اختصاصی دانش آموزی در شهرستان ها و استان های کشور، مشارکت در برگزاری هزار و سیصد و پنجاه و هفت مراسم جشن تکلیف مدارس و محلات و نشر رسانه ای جشن فرشته ها در طول ایام دهه فجر از دیگر برنامههاست.