22 بهمن نقطه اوج حضورمردم براى تجديد ميثاق با آرمانهاى والاى شهيدان است
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی با تشریح ویژگی ها و تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در 45 سال گذشته گفت: 22 بهمن اوج حضور مردم برای تجدید میثاق با آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی و شهداست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، دکتر حشمت الله قنبری رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی روز پنحشنبه 19 بهمن طی سخنانی در مسجد چهارمردان قم با تبریک سالروز بعثت رسول اکرم(ص) و ایام الله مبارک فجر گفت: از 12 تا 22 بهمن ماه چهل و پنج سال پيش نهضت اسلامى حضرت امام خمينى (ره) بزرگ با حضور گسترده و مجاهدانه مردم ايران وارد مرحله نوينى شد كه در تاريخ معاصر از آن به عنوان انقلاب اسلامى ياد مىشود.
وی افزود: انقلاب اسلامى پديده منحصر به فردی بود كه در بسيارى از ابعاد از انحصارات ويژه برخوردار بود و دنياى اطراف خود را تحت تأثير جدى قرار داد. با گذشت چهل و پنج سال هنوز این انقلاب در حال افاضه و نمايش رويشهاى با بركت و تازهاى است كه نظام استكبار و سلطه را در بهت و حيرت قرار مىدهد.
دکتر قنبری افزود: اولین ویژگی انقلاب اسلامی ابران این است که مبتنى بر دين بود و با هدايت يك رهبر الهى و مرجع تقليدى عظيمالشأن از سلسله نورانى مرجعيت شيعه به ثمر نشست.
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر اضافه کرد: تا پيش از بهمن ماه سال پنجاه وهفت، احزاب و گروههاى مخالف حكومت و استبداد پهلوى در كشور وجود داشت كه هر كدام از آنها با انگيزه و اهداف متفاوت و منطبق بر ظرفيتهای خود ظهور و بروز پيدا مىكردند و در ميان آن گروهها از مسلمانان متدين تا كمونيستهاى دين ستيز، از ملى گراها و ليبرالها تا مسلمان نماهاى التقاطی حضور داشتند. اما قدرت و توان آنها به گونهاى نبود كه بتوانند منشاء تغييرات در رفتار و شيوه كشور دارى حكومت دست نشانده پهلوى شوند. در واقع هيچكدام از آنها چه به لحاظ رهبرى و هدايت افكار عمومى و چه به لحاظ اثربخشى و چه به لحاظ جلب اعتماد مردم از قدرت مناسب برخوردار نبودند تا اينكه در اواخر دهه 30 و اوايل دهه 40 هجرى، سپهر مرجعيت شيعه شاهد طلوع ستارهاى بود كه بعدها همانند خورشيدى درخشان بر تاريكيها تابيد و جانها و غيرتهاى يخ زده راگرم كرد.
دکتر قنبری ادامه داد: او كه به سرعت عنوان امامت امت را در مقابل نام زيباى خود ديد، با گذشت هفده سال از مبارزه و سيزده سال تبعيد در تركيه و عراق كاری كرد كارستان. امام از همه امتيازات كافى براى جاودانه شدن نام و نشان خودبرخوردار بود. آن حضرت به شكلى باور نكردنى ازجامعيت علمى برخوردار بود، او يك عالم ربانى، يك فيلسوف الهى، فقيه اصولى و مرجع على الاطلاق بود.
وی افزود: امام در تحصيل و تعليم دروس شخصيتی ژرف انديش بود، او در ضمن تحصيل دروس فقهى متعارف، نسبت به مطالعه و آموختن متون كلامى، ادبى، عرفانى، سياسى و حتی هيئت و نجوم جديد و قديم اهتمام داشت و در عين حاليكه به فلسفه اسلامی احاطه داشتند با مبانى فلسفه غرب نيز آشنا بودند.
این پژوهشگر و استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: اما وجود مبارك او به دنبال جاودانه ساختن نام و نشان خود نبود. او عزت و بزرگى خود و امت اسلامى را در سربلندى و عزت اسلام مىديد. به همين علت بود كه در پنجاه و نه سالگى كه معمولاً همه به دنبال بازنشستگى و آرامش در زندگى معمول خود هستند، نهضت مقدسى را آغاز كرد كه بعدها بهعنوان بزرگترين انقلاب مبتنى بر دين ظهور و بروز پيدا كرد و در ايران، حكومت و نظامى برپايه اسلام را تأسيس كرد.
دکتر قنبری گفت: دومین ویژگی انقلاب این بود که مردم ايران از آغاز نهضت امام خمینی(ره) فقط براى خدا و اعتلاى كلمة الله واحياى ارزشهاى الهى و اسلامى همراهی و تبعيت از امام را پذيرفتند. خيزش مردم قم، قيام حماسه آفرينان دوازده محرم ورامين و تهران و شيراز و تبريز و مجاهدتهاى مردم در ساير شهرهاى ايران همه بر پايه اسلام بود و همين انگيزه الهى بود كه فرهنگ شهادت را بر شئون مردم ايران حاكم كرد و دفتر شهادت باز شد و هزاران تن از بهترين فرزندان ايران براى صيانت از دين و اسلام قربانى شدند.
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی افزود: مردم ما در طى دوران مبارزه و نهضت و در حين انقلاب بزرگ و بىتكرار خود به دنبال ايرانى اسلامى بودند، نه اسلام ايرانى.
دکتر قنبری اضافه کرد: اسلام ايرانى و آمريكايى هيچ تفاوتی ندارند هر دو خرافه و جعلى و بیبنيان هستند، اما هر كشور و ملتى كه از اسلام ناب محمدى اعتبار گرفته و زندگى كنند، مورد احترام هستند. پس مردم ايران فقط براى خدا و اسلام قيام كردند و تا به امروز هم پای همان آرمانها ايستادهاند.
وی گفت: مطالبه مردم از انقلاب در شعارهای ملت ايران قابل استحصال است، مردم از امام و اسلام و انقلاب چه میخواستند؟ همان چيزهايى كه هنوز هم در زمره شعائر اصلى ملت ايران است و در هر مناسبتى بر آنها پافشارى مىكنند.'استقلال، آزادى، جمهورى اسلامى'. دقيقاً همين سه عنصر و اصرار مردم بر اين سه مطالبه تعطيل ناپذير است كه دشمنان ملت ايران را خشمگين ساخته است و از همان ماهها و سالهاى ابتدای پيروزى انقلاب شروع به مسئله سازى وشائبه آفرينى كردند.
دکتر قنبری در ادامه با طرح این سوال که دستاورد انقلاب براى مردم ايران چه بود؟ گفت: از همان ابتدا نيز با بىتوجهى به فتنه آفرينى دشمن، شيوه روشنگرى و پاسخگويى مسئولين به اين قبيل سوالات انحرافى و شبهه آفرين باعث شد كه تدريجاً در افكار عمومى عملكرد وگزارش بيلان عملكرد دولتها بهعنوان دستاورد انقلاب مورد نقد و چالش قرار گيرد و دولتها بهعنوان انقلاب در مقابل مردم و افكار عمومى مردم ظهور و بروز پيدا كنند.
رئیس ستاد دهه فجر افزود: دولت برآمده از يكى از دستاوردهاى انقلاب يعنى نظام جمهورى اسلامى و حاصل انتخاب وگزينش مردم است. اگر دولتها با افكار و انگيزههاى انقلابى و اسلامى كار كنند در مقام خدمتگزارى به مردم و كشور كامياب مىشوند و مورد احترام قرار خواهند گرفت و اگر غير انقلابى و پايبندى كمترى به مبانى اعتقادى دين و مردم، امورات كشور را اداره كنند منشاء مضرات و مصيبتهاى فراوان و مورد نفرت مردم قرار خواهند گرفت.
این پژوهشگر تاریخ اسلام و استاد دانشگاه افزود: البته در هر دو حالت دولتها برآمده از اراده مردم هستند نه اعطايى و اهدايى انقلاب اسلامى و امامان. اگر مردم در انتخاباتشان انقلابی عمل كنند و افراد انقلابى را برگزينند و رؤساى دولتها نيز وزراء و مقامات اداره كننده دستگاهها را از ميان افراد انقلابی انتخاب كنند، بسيارى از مشكلات به وجود نخواهد آمد و روند و فرايند اداره كشور با نشاط و شادابى و توفيقات بزرگى همراه خواهد بود و اگر غير از اين عمل شود كارها گره مىخورد، مشكل بهوجود مىآيد، و دشمن با حضور افراد غير انقلابى در اركان كشور به طمع مىافتد.
دکتر قنبری ادامه داد: دستاورد انقلاب، استقلال غير قابل انكار ايران و آزاد بودن ملت ايران از يوغ سلطهگران تبهكار نظام سلطه است. دستاورد انقلاب براى ملت ايران اين بود كه امروز ايران بزرگ ما تكيهگاه مومن و مطمئن مسلمانان وآزادگان دنياست. دستاورد انقلاب اين مردم بزرگى است كه با پايمردى و ايثار خود محور مقاومت اسلامى را به ذوالفقار اسلام تبديل كرده و بالغ بر دو دهه هيبت و هيمنه آمريكا به عنوان رأس استكبار جهانی و اسطوره شكست ناپذيرى غده سرطانی صهیونیست را در سرزمين اسلام درهم شكسته است.
وی اضافه کرد: دستاورد مردم انقلابى و مديريت و زمامدارى انقلابى برگزيدن قاسم سليمانى به فرماندهى عالى جبهه مقاومت و نصب حسن تهرانى مقدم در مقام صنايع دفاعى و موشكى كشور است. دنيا دستاوردهاى مردان انقلابى را نه در قالب كار و تلاش معمول و حتی جهادى بلكه در قد و قواره معجزه به تماشا نشسته است. دستاورد انقلاب تأسيس جمهورى اسلامی در ايران است و ما به خود مىباليم كه محور تحولات اسلامى و انقلابى درجهان هستيم. اما اين افتخار به اين معنا نيست كه ما تمام انقلاب اسلامى هستيم و بدون ما چيزى به نام انقلاب اسلامى وجود نخواهد داشت.
دکتر قنبری تاکید کرد: انقلاب اسلامى حقيقت قابل انتشار و غير قابل حصر است، در جغرافيا نمیگنجد و با سنتهاى الهى قابل درك و تطبيق است. انقلاب اسلامى يعنى حزب الله در لبنان، انصارالله در يمن، حشدالشعبى در عراق، حماس و جهاد اسلامى در فلسطين عزيز و هنگامه اي كه در غرب آسيا به پاشده است از رشحات انقلاب اسلامى و زنان و مردان انقلابى است.
رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه شرط تداوم عزت و سعادت ملت بزرگ ايران پاى ارزشها و دستاوردهاى انقلاب ايستادن است، گفت: در روزهاى آينده دو وظيفه مهم برعهده ماست، اولين وظيفه حضور دلپذير و تمام كننده در راهپيمایی يوم الله و يوم القدر 22 بهمن است که تنها روز ملى ايران نيست، همانطوري كه انقلاب اسلامى سال پنجاه و هفت انحصارأ يك پديده اجتماعى نبود، روز بيست و دوم بهمن هم يك جشن ملى به معناى معمول و متداول نيست. بيست و دوم بهمن نقطه اوج حضورمردم براى تجديد ميثاق با آرمانهاى والاى شهيدان است، تحكيم همراهى و همداستانى با رهروان مكتب حسين ابن على(ع) است.
دکتر قنبری افزود: نه تنها براى ملت ايران بلكه براى دشمنان ايران و اسلام هم بيست و دوم بهمن هر سال يك نقطه آغاز تعيين كننده است، نقطه كانونى يأس دشمن راهپيمايى بيست و دوم بهمن است. نقطه اميد و دلگرمى جبهه مقاومت اسلامى، مسلمانان غيور و مستضعفان و آزادگان جهان بيست و دوم بهمن است. بيست دوم بهمن روز قدر انقلاب و ملت مسلمان انقلابى ايران و ايستادگى و مقاومت مردم و حركت به سوى آيندهاى روشن و تابناك است. انشاءالله راهپيمايى امسال با شكوهتراز همه سالها برگزار خواهد شد وغبار يأس و نااميدى بر سيماى آمريكا و دشمنان ملت ايران پاشيده خواهدشد.
وی با اشاره به اینکه وظيفه دوم حضور در انتخابات اعضاى مجلس خبرگان رهبرى و نمايندگان مجلس شوراى اسلامى است، گفت: در هر دو انتخاب كميت و كيفيت بسيار مهم است، بدون ترديد مشكلاتی وجود دارد، اما مهمتر از همه اينها سرنوشت كشور است، ما در سالهاى بعد از انقلاب از مضرت و مصيبت سپردن اموربه افراد غير اصلح و در برخى ازموارد ناصالح برخوردار شدهايم. محصول رياست و وكالت افراد غيرانقلابى مسامحهگر و اهل سازش وتسليم در برابر بيگانه را ديده ايم و در اين موارد هزينههاى گزافی پرداختهايم. نماينده كارآمد هم بايد ازصلاحيتهاى علمى، تجربى، اخلاقى، اعتقادى و انقلابى برخوردار باشد، هم بايد با رأى بالا و فراوان به مجلس ورود پيدا كند. نمايندهاى كه با رأى زياد وچشمگير وارد مجلس شود از اقتدار افزونترى برخوردار مىشود، رأی حداكثرى مردم به نمايندگان مجلس باعث شكلگيرى مجلس مقتدر و كارآمدخواهد شد.
دکتر قنبری افزود: مجلس خبرگان رهبرى نيز از ويژگيهاى منحصر به فردى برخوردار است، همانطوري كه جايگاه ولايت و امامت امت يگانه و ممتاز است. اعضاى مجلس خبرگان هم بايد معتبرترين، عالمترين، زاهدترين، بصيرترين و انقلابىترين و خوشنامترين و خوشسابقهترين شخصيتهاى حوزههاى انتخابيه خود و كشور باشند. به خواست خدا يازدهم اسفندماه را ادامه بيست و دوم بهمن خواهيم ديد و شاهد حضور گسترده مردم نجيب ايران در پاى صندوقهاى رأى خواهيم بود.