حجت الاسلام والمسلمین رضایی:
گفتمان سازی زندگی ائمه در قالب برنامههای شاد فرهنگی
معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: ارائه زندگی و سیره و اخلاقیات ائمه در قالبهای شاد از اهمیت ویژهای برخوردار است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی جلسه ستاد هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر با حضور خانم دکتر خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور و رئیس ستاد هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر، حجت الاسلام والمسلمین اشجری قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، معاونین، مدیران و روسای دفاتر استانی این نهاد از طریق ویدئو کنفرانس در دفتر مرکزی شورا برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین رضایی معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این جلسه با تبریک هفته بسیح و همچنین تشکر از خانم دکتر خزعلی به خاطر قبول مسولیت ستاد هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر گفت: امیدوارم ایشان در این سمت با عملکرد و برنامه ریزی خوب خود بتوانند گام های موثری در تبیین و ترسیم جایگاه واقعی زن در جامعه اسلامی برداشته و آن را به مرحله عمل برسانند.
حجت الاسلام والمسلمین رضایی در ادامه به چند نکته در مورد جایگاه زن که در جامعه امروز از آن غفلت شده است اشاره کرد و اظهار داشت: ما امروز مشکلی از لحاظ منابع در خصوص جایگاه زن در اسلام و معرفی حضرت زهرا(سلام الله علیها) به زنان و دختران مسلمان نداریم اما نتوانستیم به خوبی برای آنچه به آن اعتقاد داریم برنامهریزی کنیم و این الگو را در قالبی زیبا، پسندیده و جذاب به جامعه عرضه کنیم و خروجی این عدم توانایی مشکلاتی را برای خانوادهها بوجود آورده است.
وی اظهار داشت امروز اهتمام جامعه اسلامی به برگزاری مراسمهای سوگواری به ویژه مراسم ایام ماه محرم و صفر بخش مهمی از زندگی مردم شده است که هرگز هیچ کس نمی تواند اهمیت و جایگاه ارزشمند آن را انکار کند و یا نسبت به آن تحلیل منفی داشته باشد.
معاون حقوقی امور مجلس و استانهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ادامه داد: اما در بحث اعیاد اسلامی و مناسبتهای مذهبی دیده میشود که گاهی این اعیاد و مناسبتها غریب و غایب از انظار هستند.
وی خاطرنشان کرد: امروز لازم است جامعه به سمت و سویی برود که اعیاد مذهبی هم مانند برگزاری مراسم سوگواری به بخش مهمی از زندگی مردم تبدیل شود.
حجت الاسلام والمسلمین رضایی یادآور شد: در طول سال ما حدودا ۲۱ مناسبت شاد مذهبی داریم که بنده با یک نگاه کلی به این مناسبت ها از سالگرد ازدواج خانم فاطمه حضرت زهرا(سلام الله علیها) و امیرالمومنین (علیه السلام) تا اعیاد غدیر و قربان و سایر اعیاد و مناسبتهای شاد مذهبی توانستم ۲۱ مناسبت مذهبی به غیر از مناسبت های شاد ملی در طول سال احصا کنم.
وی گفت: اگر بتوانیم مناسبتهای شاد دینی را به طور برجسته و مناسب با دو هدف کلی در جامعه اجرا کنیم بسیار ارزشمند خواهد بود. هدف اول تزریق نشاط به جامعه است چرا که جامعه با شاد بودن می تواند امیدوار زندگی کند و این اصل یعنی شاد بودن در چارچوب مذهبی و فرهنگی، در مکتب اسلام هم دارای اهمیت زیادی است لذا به واسطه توجه به اعیاد دینی می توان نشاط را به جامعه تزریق کرد. هدف دوم گفتمان سازی زندگی ائمه در قالب برنامه های شاد است. هر چند مراسم سوگواری جایگاه و اهمیت خودش را دارد اما ارائه زندگی و سیره و اخلاقیات ائمه در قالبهای شاد نیز اهمیت دارد.
حجت الاسلام والمسلمین رضایی یادآور شد: شاید برخی گمان کنند منابع دینی و احادیث در مورد شادی محدود و کمتر اجازه ورود به این حوزه را داده است در حالی که احادیث و روایاتی که از ائمه معصومین در مورد شادی وجود دارد بیشتر از احادیث و روایاتی است که در مورد عزا و عزاداری آمده است پس باید با برنامه ریزی خوب به هر دو توجه کرد.
معاون حقوقی امور مجلس و استانهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: امیدواریم در سال جاری بتوانیم با برنامه ریزی مناسب در مرکز و استانها یک الگو خوب برای برنامههای شاد داشته باشیم تا با بهره گیری از آن دین اسلام را بهتر معرفی کنیم. استانها نیز با تعامل و همدلی در این کار همراهی و همکاری خواهند داشت.