لحظه شناسی افتخار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در آیین تجدید میثاق این شورا با آرمانهای امام راحل(ره) که در حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی گفت: لحظه شناسی افتخار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، نصرت الله لطفی، قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، چهارشنبه هم زمان با آیین تجدید میثاق اعضای این شورا با آرمان های امام راحل (رحمه الله علیه) در آستانه سالروز تاسیس نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، طی سخنانی گفت: نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بر اساس یک نیاز واقعی شکل گرفته است و افتخار همه ما لحظه شناسی و انجام کار متناسب در لحظه طبق فرمایش مقام معظم رهبری است که : امیدواریم بتوانیم در صراط مستقیم وظیفه سربازی خود را انجام دهیم.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان این که وجود با برکت حضرت امام(رحمه الله علیه) ، یکی از نعمات خداوند به امت اسلامی است، گفت: امام عزیز ما به واقع احیاگر اسلام ناب محمدی(ص) هستند، در زمان طاغوت ظاهر کشور ما اسلامی بود و ادعای مسلمانی داشتیم، اما به مبانی اسلامی آن طور که باید و شاید عمل نمی شد.
لطفی در ادامه اضافه کرد: مسلمان بودیم اما برخلاف نظر صریح اسلام از ملت مظلوم فلسطین دفاع نمی کردیم، اما امام عزت و شرافت را به ایران و ایرانی برگرداند، موقعیت ما در عرصه بین المللی را بررسی کنید و ببینید، ما امروز موظف هستیم که راه امام را ادامه دهیم و امروز برای تجدید عهد و میثاق به حرم امام(رحمه الله علیه) آمدیم.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: یکی از آرمان های امام (رحمه الله علیه) و تاکیدات جدی ایشان برقراری حکومت اسلامی و تاکید بر حفظ این نظام بود و وظیفه همه ما نیز انجام اقداماتی در جهت حفظ نظام اسلامی و تقویت آن است.
لطفی در ادامه به ویژگی های انقلاب اسلامی ایران پرداخت و افزود: انقلاب اسلامی ایران سه ویژگی استکبارستیزی، تکیه بر مردم و اسلامی بودن را داراست و قطعا هر اقدامی بدون اتکا به مردم امکان پذیر نخواهد بود و این مردم بودند که حماسه ۹ دی را رقم زدند و قائله فتنه را ختم کردند.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان با بیان اینکه ما برای جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی آماده میشویم گفت: انشااله با همکاری تمامی دستگاه ها، جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را هرچه باشکوهتر برگزار خواهیم کرد.