ٖ تنظیمات قالب
امروز : شنبه 03 آذر 1403
  • 1400/11/05 - 14:22

دیدار نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و اعضای ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی با رئیس جمهور

حجت‌الاسلام و المسلمین موسی‌پور اظهار داشت: ایّام‌الله دهه مبارک فجر فرصت مغتنمی برای تجلی و مانور قدرت نرم جمهوری انقلاب‌اسلامی است.

دیدار_رئیس جمهوری.jpg

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در جلسه ستاد بزرگداشت دهه فجر که با حضور آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران، رئیس و مسئولین کمیته‌های تخصصی ستاد مرکزی دهه فجر در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد با قدردانی از مواضع و رویکردهای انقلابی دولت سیزدهم، گزارشی از برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای برگزاری بزرگداشت ایام الله دهه فجر و رویکرد جدید شورای هماهنگی تبلیغات‌اسلامی ارائه دادند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه در آستانه چهل و چهارمین طلوع پیروزی انقلاب‌اسلامی قرار داریم، گفت: انقلاب‌اسلامی به فرموده امام خمینی(ره) یک اعجاز الهی است که پیروزی و بقای آن، با تحلیل‌های مادی و عادی غیرممکن بود،  انفلابی که لرزه بر پیکره نظام سلطه‌ی حاکم بر عالم انداخته و مسیر تاریخ را تغییر داده و راهی نو پیش روی بشر گشود.

وی ادامه داد: تحلیلگران سیاسی و اجتماعی عواملی را به‌عنوان پیروزی و بقای انقلاب‌اسلامی مطرح می‌کنند، اما مهم‌ترین عامل پیروزی انقلاب که با تکیه بر همین مؤلفه و قدرت، نظام اسلامی پیروز شد و چهل و سه سال از گردنه‌های سهمگین توطئه‌های عظیم دشمن عبور کرد و در آستانه چهل و سومین سالگرد خود، قرار دارد. قدرت مردمی با ایمان و ولایتمدار است که با تکیه بر این قدرت، نظام اینچنین بعد از چهل و سه سال، روی پای خود ایستاده و مثل همیشه بالنده، در مسیر اهداف خود در حرکت است.

حجت‌الاسلام و المسلمین موسی‌پور، تشکیل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی(ره) را بسیار پر اهمیت و دانسته و افزودند: در آن شرایط حساس اوایل انقلاب که هنوز برخی از ارکان نظام شکل نگرفته و کشور درگیر بحران‌ها، توطئه‌ها و دسایس داخلی و بیرونی بود و نیاز به ساختارسازی، به شدت احساس می‌شد، امام یکی از اولین نهادهایی را که تشکیل دادند، نهاد شورای هماهنگی تبلیغات‌اسلامی بود. چرا که آن هوشمند بصیر، به قدرت مردم باورداشت و ساختاری را برای انسجام، هماهنگی، بکارگیری، محل تجلی ظهور و بروز این قدرت، برای مقابله‌ی با توطئه‌ها ایجاد کرد و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شکل گرفت و در رأس آن هم شخصیتی مثل آیت‌الله جنتی مشغول به خدمت شدند و در طول این بیش از چهار دهه، خدمات ارزشمندی را به نظام جمهوری اسلامی ارائه کرده است.

وی افزود:  ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای نیز بر حفظ و تقویت شورای هماهنگی تأکید نمودند و در ادامه‌ همین نیاز، برای تجلی ظهور قدرت نرم جمهوری اسلامی توجه ویژه داشته،«شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را یک نهاد قانونی و اثرگذار در طول چند دهه و یکی از کهن‌ترین و پرسابقه‌ترین نهادها دانسته که بر اساس یک نیاز واقعی شکل گرفت».

 نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه یادآور شد: با اینکه پس از انقلاب، زمزمه‌هایی برای ادغام برخی نهادها، شنیده می‌شد، همواره معظم له بر استقلال و بقای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان یک نهاد فرادستی برای ایجاد هماهنگی و انسجام و سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، راهبری و نظارت بر مناسبت‌های دینی، ملی و انقلابی، تأکید کردند که در اساسنامه شورا هم بر آن تأکید شده است.

وی ادامه داد: دشمن برای تضعیف قدرت نرم جمهوری اسلامی و کاهش سرمایه اجتماعی ضمن برنامه ریزی گسترده، آرایش اصلی مقابله با نظام را جنگ تبلیغاتی و رسانه‌ای قرار داده است و با جنگ تبلیغاتی و رسانه‌ای، همه توان و ظرفیتش را برای مقابله با این نظام تدارک دیده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین موسی‌پور مهم‌ترین وظیفه‌ شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و دستگاه‌های همکار را جهاد تبیین ذکر کرد و افزود: برای فصل جدید فعالیت شورا، برنامه‌ی تحولی با تکیه بر رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و با تاکید و تمرکز بر بیانیه گام دوم انقلاب و نیز ارزیابی، آسیب‌شناسی و عملکرد شورا، آغاز شد و بر این اساس ان‌شاءالله شاهد تحولاتی در این عرصه خواهیم بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اسلامی در خصوص برنامه های ایام الله دهه فجر، خاطرنشان کرد: یکی از مأموریت‌های این شورا، بزرگداشت ایام‌الله دهه فجر است، سیاستها، اهداف و دستورالعمل‌های بزرگداشت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب به 1500 ستاد در سراسر کشور ابلاغ شد و بیش از 36 هزارکمیته کار خود را آغاز کرده اند.

وی افزود: شعار محوری برنامه های سال جاری ((جشن ملی 1400)) است و درصورتی که شرایط کرونایی کشور اجازه دهد، راهپیمایی سراسری 22 بهمن برگزار می شود.

 مراسم دهه فجر و ۲۲ بهمن درحقیقت بازخوانی جریان انقلاب اسلامی است

در ادامه این مراسم آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور محترم ضمن تقدیر از تلاش‌های آیت الله جنتی و تبریک انتصاب حجت الاسلام والمسلمین موسی‌پور و آرزوی موفقیت برای ایشان، اظهار داشت: امروز لازم است با خلاقیت و ابتکار عمل، گام‌های بلندی در جهت بالندگی هر چه بیشتر این شورا برداشته شود.

رئیس جمهور ضروت ایجاد تحول در همه دستگاه‌ها و نهادهای کشور از جمله شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را مورد تأکید قرار داد و گفت: امروز تحول در همه دستگاه‌ها یک نیاز ضروری است.

آیت الله رئیسی افزود: مأموریت اصلی و محوری همه دستگاه‌های کشور ایجاد تحول و تلاش در جهت تبیین دستاوردها در راستای نشاط و امیدآفرینی در جامعه است.

دکتر رئیسی اولین الزام برای ایجاد تحول را «تحول شناختی» دانست و اظهار داشت: در تحول شناخت، باید نگرش کسانی که در مجموعه حضور دارند، متحول شود؛ در غیر این صورت نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: جریان تحریف و شایعه‌ساز با فضاسازی‌های کاذب بدنبال ایجاد انحراف در مسیر اصلاح و تحول هستند و شرط موفقیت در این میدان صلابت، ایستادگی وحرکت براساس برنامه‌ریزی دقیق و آگاهانه است.

آیت‌الله رئیسی با تأکید بر دعوت و تبیین خوبی‌ها و نهی از زشتی‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی درمقابل صحنه‌سازی، شایعه‌پراکنی و فضاسازی‌های تحریف‌آمیز، اظهار داشت: امروز دشمن به دنبال ادامه تحریم با تحریف است. در مقابل تحریف و برای غلبه بر آن باید تبیین درست انجام شود و در این راستا شورای هماهنگی از جایگاه حساس و مهمی برخوردار است.

رئیس جمهور «تحول در فرآیند» را به عنوان دومین الزام در ایجاد تحول موفق برشمرد و گفت: لازم است بازنگاهی در فرآیند تصمیم‌گیری تا اجرا شود و تأثیر آن بر روی مخاطبین مختلف بررسی گردد. در تحول فرآیندی باید نوع مأموریت‌ها و نقاط مثبت و منفی فعالیت‌های شورای هماهنگی مورد بررسی قرار گرفته و مبتنی بر نتایج بدست آمده برای اقدامات آتی برنامه ریزی شود.

دکتر رئیسی با تأکید بر اهمیت و ضرورت استفاده از دانش ارتباطات در حوزه تبلیغات، اظهار داشت: امروز ارتباطات، علم بسیار مهمی است و استفاده از این علم در کنار تجربیات اندوخته‌شده، می‌تواند در تاثیر فعالیت‌ها مفید باشد.

رئیس جمهور سومین الزام برای ایجاد تحول را «تحول نهادی» دانست و اظهار داشت: بی‌تردید ساختار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیازمند تغییر و تحول است و در این مسیر باید نوع مأموریت‌ها با ساختار و سازوکار موجود شورا تناسب و هماهنگی داشته باشد، لذا متناسب‌سازی ساختار با نوع مأموریت از اهمیت زیادی برخوردار است.

آیت‌الله رئیسی افزود: شورای هماهنگی در کنار انجام وظیفه ذاتی از وظیفه هم‌افزایی و جمعی نیز برخوردار است و حرکت هماهنگ در این مسیر در دستیابی به موفقیت بسیار مؤثر است.

رئیس جمهور در ادامه با تأکید بر ضرورت حرکت در مسیر نورانی خط امام(ره)، اظهار داشت: بهترین تبیین‌کننده خط امام(ره)، رهبری عزیز هستند. خط امام(ره) نجات‌بخش کشور است و هر کجا به این خط نورانی و شاخص‌ها توجه شده، آنجا حوزه موفقیت ما بوده است.

دکتر رئیسی با بیان اینکه مراسم دهه فجر و ۲۲ بهمن درحقیقت بازخوانی جریان انقلاب اسلامی است، اظهار داشت: امروز مردم می‌خواهند تا نهادهای برخاسته از اراده آنها در دولت و مجلس عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنند. ناترازی با شاخص‌های اصلی انقلاب اسلامی مردم را رنج می‌دهد و انتظار دارند همه دستگاه و نهادها در تراز انقلاب اسلامی در مسیر رفع مشکلات و پیشرفت و آبادانی کشور گام بردارند.

رئیس جمهور گفت: مراسم دهه فجر و ۲۲ بهمن صرفاً بیان یک اتفاق تاریخی نیست و این مراسم هر سال پیام خاص خود را دارد.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به حقانیت مواضع جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اظهار داشت: حقانیت ملت ایران در دل دولت‌ها و ملت‌های مستقل جهان قرار دارد.

رئیس جمهور با اشاره به اهمیت ایجاد و تقویت روحیه امید در بین مردم، گفت: دشمنان تلاش بسیار زیادی برای ایجاد یأس و ناامیدی، انجام می‌دهند و در این راستا بیان اقدامات انجام شده و طرح‌هایی که برای اجرا وجود دارد، می‌تواند موجب افزایش امید در بین مردم باشد.

دکتر رئیسی اهمیت مردمی کردن مناسبت‌های دینی و ملی بویژه ایام دهه فجر را مورد تأکید قرار داد و گفت: از افتخارات جمهوری اسلامی ایران آن است که مبتنی بر اراده و رأی مردم، شکل گرفته و حرکت می‌کند و مردم در همه امور محوریت دارند.

رئیس جمهور تصریح کرد: امروز هر حرکتی در جهت امیدآفرینی در بین مردم حرکت در جهت راهبرد جمهوری اسلامی ایران است و هر حرکتی در جهت ایجاد یأس و ناامیدی حرکت در جهت راهبرد دشمن است.

آیت‌الله رئیسی تأکید کرد: ۲۲ بهمن جلوه امید در بین مردم و قله و جلوه تحول است که باید تداوم یابد.

در پایان رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی آقای دکتر سیدنظام الدین موسوی با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌های گسترده صورت‌گرفته در سراسر کشور برای بزرگداشت ایّام‌الله دهه فجر گفت: به یاری خدا همچون سنوات قبل بنا داریم مراسم دهه فجر را بصورت مردمی برگزار کنیم و تأکید بر این است که محوریت مثل همیشه مردم باشند، اما طبیعتاً در همه امور مربوط به مردم باید سازمان و تشکیلاتی نیز برای ساماندهی و جهت‌دهی فعال باشد.

سید نظام الدین موسوی با قدردانی از نقش ارزنده شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان یک نهاد فرا دستی و فرا قوایی برای عهده‌داری مسئولیت خطیر بزرگداشت مراسم و مناسبت‌های انقلاب‌اسلامی تصریح کرد: در ستاد مرکزی دهه فجر از ماه‌ها قبل برنامه‌های متعددی پییش‌بینی و دستورالعمل‌های لازم برای تمامی 26 کمیته و ستادهای دهه فجر سراسر کشور ارسال شده‌است.

موسوی از برگزاری جلسات متعدد در دستگاهها، نهادها، اقشار و زیرمجموعههای آنان خبر داد و افزود: محورهای سخنرانی جهت اجرای نهضت سخنرانی، عناوین روزهای دهه مبارک فجر  و سایر موارد مورد نیاز طراحی، تدوین و ابلاغ شده‌است.

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر  امیدآفرینی در برنامه‌های دهه فجر را لازمه  برنامه‌ریزی‌ها دانست و تأکید کرد: با روحیه امیدآفرینی، گام به گام  در راستای تبیین، تهییج و بسیج عمومی قدم بر می‌داریم تا ان‌شاءالله همه ما شاهد یک رزمایش سیاسی برای افزایش سرمایه‌های اجتماعی نظام  ‌باشیم.

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: