حجت الاسلام والمسلمین پورسیدآقایی:
اندیشه مهدوی هویت ملت ایران و رمز ماندگاری انقلاب اسلامی است
رئیس ستاد مرکزی هماهنگی اعیاد شعبانیه با بیان اینکه اندیشه مهدوی هویت ملت ایران و رمز پیروزی و ماندگاری انقلاب اسلامی است گفت: برنامه های دهه مهدویت امسال با شعار «مهدویت، مشارکت و مقاومت» همراه با پویش مهدیه ایران در سراسر کشور برگزار می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین سید مسعود پورسیدآقایی، رئیس ستاد مرکزی هماهنگی اعیاد شعبانیه در جلسه این ستاد که صبح امروز سه شنبه 24 بهمن با حضور نمایندگان دستگاههای عضو شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و روسای دفاتر استانی به صورت برخط در دفتر مرکزی این نهاد برگزار شد، سیاست های کلان و برنامه های محوری این ستاد در ایام بزرگداشت دهه مهدویت را تشریح کرد و اظهار داشت: این برنامه ها با مشارکت آحاد مردم و همکاری دستگاههای مختلف از 5 الی 15 شعبان المعظم (مصادف با 26 بهمن الی 6 اسفند) با شعار محوری «مهدویت، مشارکت و مقاومت» همراه با پویش مهدیه ایران در سراسر کشور به ویژه مسجد مقدس جمکران برگزار می شود.
حجت الاسلام والمسلمین پورسیدآقایی با اشاره به اینکه کامل شدن و اتمام دین، در گرو اعتقاد به مساله امامت و آموزه مهم مهدویت است اظهار داشت: اندیشه مهدویت و انتظار ظهور منجی عالم بشریت با قلوب و روح مؤمنان پیوند عمیقی دارد.
وی افزود: اندیشه و فرهنگ مهدویت، رمز ماندگاری و هویت ملت ایران است و انقلاب اسلامی ایران، هم در حدوث و هم در استمرار و بقای خود، وابسته به اندیشه مهودیت بوده است.
رئیس ستاد اعیاد شعبانیه در ادامه با تاکید بر ضرورت همکاری و مشارکت همه دستگاهها به ویژه صداوسیما و شهرداری ها در برگزاری باشکوه برنامه های این دهه گفت: امیدوارم امسال دهه مهدویت با شور و نشاط و مشارکت همگانی برگزار گردد.
وی اضافه کرد: برنامه های سراسری این دهه شامل برگزاری پویش های مختلف مردمی، قرائت ادعیه به صورت دسته جمعی و اجرای مراسم متنوع در تمامی مساجد، مهدیه ها، بقاع متبرکه، میادین اصلی شهرها و به ویژه مسجد مقدس جمکران است.
وی در ادامه به راه اندازی پویش «مرا دریاب»، اجرای برنامه لبیک یا مهدی (عج)، قرائت دعای فرج (عظم البلاء) و آذین بندی و برگزاری جشن های محلی در ایام دهه مهدویت اشاره کرد و افزود: برگزاری ' اجتماع بزرگ مهدی یاوران ' در شب و روز نیمه شعبان در مسجد جمکران و همچنین در سایر امام زادگان و مساجد و بقاع متبرکه از برنامه های پیش بینی شده در این ایام است.
حجت الاسلام والمسلمین پورسیدآقایی با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی و تبیین جایگاه احیای شب نیمه شعبان خاطرنشان کرد: برگزای احیای شب نیمه شعبان در احادیث و روایات بسیار مورد توجه قرار گرفته و بر این اساس، مراسم احیای شب نیمه شعبان و احصاء و ترویج احادیث و روایات متعدد مربوط به این شب بزرگ معنوی از دیگر برنامه هایی است که باید در این ایام مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی در ادامه به برگزاری اجتماع بزرگ مردمی در میادین در شهرهای مختلف کشور و برپایی ایستگاههای صلواتی با اجرای برنامه های فرهنگی و پذیرایی در نقاط مختلف اشاره کرد و گفت: اعزام مبلغ و اساتید متخصص در حوزه مهدویت از سوی مراکز و پژوهشگاههای مهدوی و حوزه های علمیه به منظور سخنرانی و حضور در برنامه های ایام مهدویت، موضوع مهمی است که در برنامه های این ایام باید مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین پورسیدآقایی گفت: نامگذاری روزهای دهه مهدویت هم از سوی ستاد انجام شده که همراه با محورها و سیاست های کلی ستاد در اختیار اعضای محترم قرار خواهد گرفت.
وی در ادامه با اشاره به برنامه های شاخص و متنوعی که با حضور زائران ایرانی و خارجی در مسجد مقدس جمکران برگزار خواهد شد گفت: مسجد مقدس جمکران برنامه های متنوع خاص و مستقلی با حضور اقشار و گروههای مختلف با جمعیت های کلان چند میلیون نفری و میهمانانی از کشورهای مختلف جهان در این ایام پیش بینی کرده است که در راستای ترویج فرهنگ مهدویت و با مشارکت علاقه مندان حضرت، همزمان با سایر نقاط ایران و جهان برگزار می شود.
در ادامه جلسه هر یک اعضای ستاد، نکاتی را پیرامون برنامه های پیشنهادی اعلام نموده و بر ضرورت همکاری و هم افزایی در برگزاری برنامه های این دهه با استفاده از ظرفیت تمام دستگاهها و مراکز تاکید نمودند.