ٖ تنظیمات قالب
امروز : دوشنبه 11 آبان 1405
  • 1405/06/23 - 09:45

مردم ایران اهل بصیرت هستند و شرایط را تشخیص می‌دهند

حجت الاسلام والمسلمین عرب‌انصاری با تأکید بر نقش مردم در عبور از بحران‌ها گفت: مردم ایران اهل بصیرت هستند و شرایط را تشخیص می‌دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی عرب‌انصاری، مشاور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور عصر جمعه 20 شهریور در دیدار با  آیت‌الله سید نصیر حسینی نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های این شورا ارائه کرد و گفت: مأموریت این شورا صرفاً برگزاری مراسم و مناسبت‌ها نیست و در سال‌های اخیر تلاش شده فعالیت‌های آن از برگزاری صرف مراسم فراتر رفته و تولید محتوا، پژوهش، ارتقای سواد رسانه‌ای نیروها و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های مختلف در دستور کار قرار گیرد.

حجت الاسلام عرب‌انصاری افزود: امروز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی دارای یک شبکه تبلیغی در کشور است و برای مناسبت‌های مختلف، شعار، پیام و محتوای مورد نیاز تولید و در اختیار استان‌ها، شهرستان‌ها و بخش‌ها قرار می‌گیرد.

وی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را یک قرارگاه فرهنگی و تبلیغی دانست و تصریح کرد: با تقویت ارتباط با دستگاه‌های مختلف و ارتقای سطح کیفی نیروها تلاش شده ظرفیت شورا برای انجام مأموریت‌های فرهنگی و تبلیغی افزایش یابد.

مشاور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به نقش این شورا در مقاطع حساس کشور، اظهار کرد: در جریان جنگ اخیر، شورا از نخستین ساعات با اطلاع‌رسانی و صدور اطلاعیه‌ها وظایف خود را انجام داد و تلاش کرد زمینه حضور و انسجام مردم در صحنه را فراهم کند.

حجت الاسلام عرب‌انصاری با تأکید بر نقش مردم در عبور از بحران‌ها، گفت: مردم ایران اهل بصیرت هستند و شرایط را تشخیص می‌دهند، اما دستگاه‌های مسئول نیز وظیفه دارند زمینه حضور و مشارکت مردم را فراهم کنند.

وی از همراهی ائمه جمعه، سپاه، وزارت کشور و سایر دستگاه‌ها قدردانی کرد و افزود: این همکاری‌ها موجب شده شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در شرایط حساس با سرعت و اثربخشی بیشتری عمل کند.

مشاور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در پایان بر ضرورت حفظ و تقویت ظرفیت حاکمیتی این شورا تأکید کرد و خواستار توجه به مأموریت‌های آن در بررسی‌های مربوط به اصلاح ساختار دستگاه‌های فرهنگی کشور شد.

آیت‌الله سید نصیر حسینی نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار با اشاره به سابقه حضور مردم استان در عرصه‌های انقلاب، بر تداوم این نقش‌آفرینی تأکید کرد و افزود: صحنه‌هایی که مردم کهگیلویه و بویراحمد در دوران دفاع مقدس خلق کردند، نشان‌دهنده عمق علاقه و احساس مسئولیت آنان نسبت به انقلاب و کشور بود.

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به روند توسعه استان پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: توسعه زیرساخت‌های اصلی، راه‌ها، خدمات و امکانات شهری در سال‌های پس از انقلاب قابل توجه بوده و امروز وضعیت استان با گذشته قابل مقایسه نیست.

آیت‌الله حسینی با تأکید بر ظرفیت‌های مردمی کهگیلویه و بویراحمد، خواستار توجه بیشتر به توسعه استان و رفع مشکلات زیرساختی شد.

وی همچنین با قدردانی از تلاش‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در کشور و استان، به حضور مردم در اجتماعات شبانه ۱۹۴ شب گذشته اشاره کرد و گفت: مردم در شرایط دشوار، از سرما و بارش برف و باران تا گرمای تابستان، در اجتماعات عظیم شبانه برای خون‌خواهی امام شهید، حمایت از نیروهای مسلح، بیعت با رهبر معظم انقلاب و صیانت از امنیت کشور حضور یافتند.

 

دیدار حجت الاسلام والمسلمین عرب انصاری با استاندار کهگیلویه و بویراحمد/ تاکید بر تعامل دستگاهها با شورای تبلیغات اسلامی برای اجرای منسجم برنامه های فرهنگی

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی عرب انصاری، مشاور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی همچنین با استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد نیز دیدار و گفتگو کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عرب انصاری با قدردانی از حمایت‌های استاندار و با اشاره به افزایش توجه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به ظرفیت استان‌ها، گفت: بخشی از برنامه‌ها با مشارکت استانداران و مسئولان استانی دنبال می‌شود و تلاش شده است از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و شخصیت‌های علمی و فرهنگی برای برگزاری منسجم‌تر مناسبت‌ها استفاده شود.

عرب انصاری همچنین از اجرای طرح «بزرگداشت دولتمردان شهید» خبر داد و افزود: این طرح با هدف معرفی شهدای دولت و تبیین نقش و خدمات آنان طراحی و با استقبال دولت و مردم همراه شد.

مشاور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به نقش این شورا در مناسبت‌های ملی و مذهبی، ادامه داد: در مواجهه با برخی مسائل و چالش‌های اجتماعی نیز تلاش شده است زمینه گفت‌وگو و تعامل میان مسئولان و گروه‌های مختلف فراهم شود.

وی با بیان اینکه تعامل شورا با دولت، وزارت کشور و سایر دستگاه‌ها ادامه دارد، گفت: همکاری‌های مناسبی در این زمینه شکل گرفته و مسائل و درخواست‌های شورا نیز با همراهی مسئولان مربوطه پیگیری می‌شود.

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر تقویت همکاری با شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای اجرای منسجم برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد.

در ادامه یدالله رحمانی  استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اجرای برنامه‌های فرهنگی، مذهبی، انقلابی و اجتماعی نیازمند انسجام و همدلی میان مجموعه‌های مختلف است، افزود: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف و اجرای برنامه‌های ملی و مذهبی نقش مؤثری دارد و تعامل میان استانداری و این شورا در استان مطلوب است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فعالیت‌های این شورا در مناسبت‌های مختلف، گفت: اصل در اجرای برنامه‌ها توجه به قاطبه مردم و فراهم کردن زمینه تقویت انسجام و همدلی در جامعه است و دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی باید در این مسیر در کنار یکدیگر حرکت کنند.

رحمانی با تقدیر از عملکرد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، به‌ویژه در مدیریت و ساماندهی اجتماعات حماسی شبانه طی ۱۹۴ شب گذشته، بیان کرد: تلاش می‌کنیم تعامل و همکاری میان استانداری و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برای اجرای بهتر برنامه‌ها بیش از گذشته تقویت شود.

وی همچنین وضعیت ساختمان اداری شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان را نامناسب دانست و افزود: ساختمان فعلی از بناهای قدیمی و فرسوده استان است و باید برای تعیین تکلیف آن اقدام شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مقرر شد امکان مرمت و بازسازی ساختمان موجود یا تخریب و احداث مجدد آن بررسی و بر اساس نتیجه بررسی‌ها، اقدامات لازم برای ساماندهی این مجموعه انجام شود.

در پایان این دیدار بر تداوم همکاری استانداری و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد برای تقویت برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، انقلابی و مذهبی تأکید شد.

 

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: