نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری:
برنامههای بزرگداشت دهه فجر هر چه باشکوهتر برگزار شود
نماینده ولیفقیه در چهارمحالوبختیاری گفت: محافل عزاداری شهادت سید و سالار شهیدان و عاشورا یا جشن غدیر یا پیادهروی اربعین هرساله باشکوهتر از قبل برگزار میشوند تا دین را و مکتب را تقویت کنیم، لذا در ایامالله دهه فجر نیز برنامههای بزرگداشت باید با شکوه هر چه بیشتر برگزار شود.
حجتالاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی روز شنبه ۲۹ دیماه در نخستین جلسه ستاد دهه فجر استان اظهار کرد: دهه فجر انقلاب از ۱۲ تا ۲۲ بهمن که انقلاب اسلامی به ثمر رسید و نهضت بزرگ شکل گرفت، مسلماً جزو شعائر الهی بوده و این مقطع تاریخی، به نفع مکتب اسلام بود و دین را احیا کرد.
وی با اشاره به اینکه در آن برهه زمانی تصور میشد که دین به تاریخ میپیوندد، افزود: اما با شکلگیری انقلاب اسلامی، موج اسلامخواهی در دنیا احیا شد و ضمیرهای بیدار میل به دین و اسلام یافتند لذا اسلام به برکت انقلاب، جهانداری و مملکتداری کرد.
فاطمی با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی یکی از شعائر الهی بود، بیان کرد: این نهضت یک تقدیر الهی بود که به همت امام(ره) و شهدا و تمام مبارزان محقق شد و همانطور که از اخبار و روایات بر میآید، انقلاب اسلامی پیشدرآمدی برای ظهور حضرت حجت(ع) خواهد بود.
امام جمعه شهرکرد بر رویکردهای تازه در برپایی برنامههای بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تأکید و تصریح کرد: وقتی هر ساله بخواهیم برنامههای تکراری همیشگی را در این ایام برگزار کنیم، کمکم عادی خواهد شد و باید از برگزاری برنامههای عادی هر ساله قدری دور بشویم.
فاطمی ادامه داد: محافل عزاداری شهادت سید و سالار شهیدان و عاشورا یا جشن غدیر یا پیادهروی اربعین هرساله باشکوهتر از قبل برگزار میشوند تا دین را و مکتب را تقویت کنیم لذا در ایامالله دهه فجر نیز برنامههای بزرگداشت باید با شکوه هر چه بیشتر برگزار شود.
وی با یادآوری تبلیغات سوء و تبیینهای منفی علیه انقلاب و نظام از سوی دشمنان، بیان کرد: امروز باید کار قوی در مقابل این تبلیغات سوء انجام گیرد اگرچه مردم هم از مشکلات و معضلات اقتصادی و وضعیت بازار گلهمند هستند که مسئولان باید تلاش کنند.
دهه فجر بستری برای تقویت وفاق و همدلی در جامعه باشد
در ادامه استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ایام الله دهه فجر فرصت مغتنمی برای معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی است، افزود:با توجه به این که امسال دهه فجر با ماههای مبارک رجب و شعبان تقارن یافته بنابراین باید بستری برای تقویت وفاق و همدلی و همبستگی در جامعه و بازنمایی جایگاه واقعی نظام اسلامی باشد.
مردانی با بیان اینکه ۲۹ کمیته تخصصی برای دهه فجر استان تشکیل میشود، تصریح کرد: این کمیتهها هر یک با هدفگذاری و برنامهریزی دقیق باید بتوانند اهداف خود را با بهرهگیری از ظرفیت نهادهای اجرایی و مردمی، مساجد، سمنها و تشکلها پیش ببرند.
وی با تأکید بر اینکه بنا نیست کمیتههای ستاد دهه فجر بهصورت نمادین شکل گیرد، اضافه کرد: از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان انتظار میرود که برنامههای این کمیتهها را احصا و نظارت کند و این ۲۹ کمیته تخصصی باید دارای برنامه و اقدام باشند، از طرفی ارزیابی عملکرد کمیتهها بعد از دهه فجر در دستور کار قرار دارد.
استاندار چهارمحالوبختیاری با بیان اینکه برنامههای دهه فجر انقلاب اسلامی باید مردمی باشد، توضیح داد: یکی از اهداف اصلی کمیتههای ۲۹گانه دهه فجر، مردمیسازی برنامهها و فعالیتهای مربوط به ایام الله دهه فجر است، لذا بسیاری از برنامهها با همکاری محلات و مساجد و مشارکت مستقیم مردم اجرا خواهند شد.
مردانی بیان کرد: برنامههای دهه فجر باید متناسب با ذائقه و سلیقه نوجوانان و جوانان باشد تا بتوانیم مفاهیم و ارزشهای انقلاب و دستاوردهای نظام را به نسل جوان منتقل کنیم.
وی در پایان گفت: تبیین بیانیه گام دوم، تبیین برنامههای دشمنان برای دشمنی با ایران اسلامی و تقویت وحدت و انسجام مردم در برنامههای بزرگداشت ایام الله دهه فجر مورد توجه دستاندرکاران قرار گیرد.