اجتماع بزرگ مردم قم در سالروز حماسه ۹ دی
اجتماع بزرگ مردم انقلابی و بصیر قم در گرامیداشت حماسه نهم دی و روز بصیرت و میثاق امت با ولایت با سخنرانی آیت الله محسن اراکی برگزار شد.

مردم انقلابی قم با شرکت در اجتماع بزرگ گرامیداشت حماسه نهم دی، وفاداری خود به آرمان های انقلاب اسلامی و دفاع و حمایت تمام قد از ولایت فقیه را از خاستگاه انقلاب یعنی مدرسه فیضیه به دنیا مخابره کردند.

اجتماع بزرگ مردم انقلابی و بصیر قم در گرامیداشت حماسه نهم دی و روز بصیرت و میثاق امت با ولایت با سخنرانی آیت الله محسن اراکی عضو شورای عالی حوزه های علمیه و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در خاستگاه انقلاب اسلامی یعنی مدرسه علمیه فیضیه برگزار شد.
در همان دقایق اولیه مراسم، صحن مدرسه علمیه فیضیه مملو از جمعیت انقلابی و وفاداری است که آمده بودند هم با ولی امر مسلمین حضرت امام خامنهای تجدید بیعت و عهد و پیمان کنند و هم به فتنه گران داخلی و دشمنان به ویژه آمریکای جنایتکار و رژیم کودک کش صهیونیستی بگویند برای همیشه پای آرمان ها و حمایت از جبهه مقاومت اسلامی ایستادهاند.
اعلام عمومی «هستیم بر آن عهد که بستیم»
شرکت کنندگان با شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر فتنه گر»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه»، «هیهات مناالذله» و ... با اعلام انزجار از معاندان و فتنهگران، بر وفاداری به آرمان های انقلاب اسلامی و حمایت و دفاع تمام قد از ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) تاکید و با صدای رسا اعلام کردند «هستیم بر آن عهد که بستیم».