شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با موافقت امام(ره) برای تبلیغ نظام اسلامی تشکیل شد
نصرت الله لطفی گفت: تنها مرجع قانونی که وظیفه برنامه ریزی، تبلیغات و برگزاری مراسم را عهدهدار است شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی می باشد که در اوایل انقلاب با کسب اجازه امام خمینی(ره) تشکیل شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران با تبریک دهه کرامت و سالروز تاسیس نهاد کهن و پرسابقه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: پرداختن به وظایف و مسئولیت های خطیر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، نیازمند مقدماتی در خصوص اهمیت و ضرورت بحث تبلیغ در نظام اسلامی و لزوم هماهنگی در امر تبلیغات است که در این فرصت، به ذکر چند نکته کوتاه اشاره خواهم کرد.
لطفی افزود: هرگاه بحث شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مطرح می شود، ابتدا مفهوم تبلیغات و اهمیت تبلیغ به ذهن می آید. اساساً تبلیغات یعنی تلاش برای تاثیرگذاری بر دیگران، که بحثی بسیار خطیر و حائز اهمیت در کشور است.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه) فرمودند: بالاترین چیزی که می تواند این انقلاب را به دنیا بشناساند و صادر کند، تبلیغات است، تصریح کرد: در دنیای امروز، تبلیغات در رأس همه امور قرار دارد و دنیا بر دوش تبلیغات است و چنین امر مهمی، نیازمند هماهنگی می باشد.
وی افزود: امام خمینی(رحمت الله علیه) نیز به چنین امر مهمی تاکید داشتند و فرمودند: مسئله ای که شما می خواهید دنبال کنید، یعنی هماهنگی بین نهادها، امر مهمی است و صلاح دین، مکتب و مملکت ما این است که همه باهم هماهنگ باشیم و در همه امور، هماهنگی را حفظ نمائیم، مخصوصا هماهنگی در تبلیغات که اهمیت ویژه ای دارد.
لطفی در ادامه خاطرنشان کرد: هماهنگی در تبلیغات و همچنین نهادی که بتواند امر تبلیغات را سامان بدهد، در همان ماه های اولیه استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی، مورد توجه قرار گرفت و بزرگان نظام، بر آن تاکید داشتند و با کسب تکلیف و اجازه از امام خمینی(رحمت الله علیه)، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تشکیل شد.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی افزود: انقلاب اسلامی و نظام مقدس دینی، 3 ویژگی شاخص دارد که عبارتند از: اسلامی بودن و تکیه بر دین، مردمی بودن و استکبارستیزی.
وی خاطر نشان کرد: مردمی بودن، تضمین کننده دوام نظام مقدس دینی است. هر حکومت و نظامی را می توان با اقدامات نظامی و سیاسی ساقط کرد، غیر از نظام متکی به مردم که به باورهای دینی خود معتقد هستند.
این مقام مسئول دلیل تزلزل نظام هایی که در آستانه سقوط قرار می گیرند را محروم بودن آن ها از پشتوانه مردمی عنوان کرد و افزود: در نظام دینی متکی بر مردم، امکان شکست وجود ندارد، چرا که این نظام با یک قدرت و قوه حکومتی طرف نیست و باید با آحاد و توده مردم روبرو شود.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه در نظام دینی اداره امور جامعه از طریق برگزاری انتخابات بر عهده مردم است، اظهار داشت: یکی از عرصه های حضور مردم در اداره کشور، شرکت در انتخابات است و در آخرین انتخاباتی که برگزار شد، مردم، حضوری بی سابقه داشتند و بیش از 73درصد در پای صندوق های رای حاضر شدند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی دیگر از عرصه های تجلی و نمایش حضور مردم در صحنه، شرکت در مراسم و مناسبت های انقلاب اسلامی است.
لطفی افزود: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با این فلسفه تشکیل شده است و وظیفه هماهنگی ارگان ها و نهادهای فرهنگی و تشکل های مردمی در برگزاری مراسم و مناسبت های انقلاب اسلامی و همچنین سیاست گذاری، سازماندهی، مدیریت و برنامه ریزی مراسم را عهده دار است.
وی گفت: برگزاری مراسم، نیاز به شناخت زمان و عمل متناسب با نیاز دارد و یکی از افتخارات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی که از کلام مقام معظم رهبری (مدظله العالی) جاری شد، این بود که فرمودند: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بر اساس یک نیاز واقعی و صادقانه شکل گرفته و در طول سالیان متمادی به حرکت خود ادامه داده و در خط درست و صراط مستقیم حرکت کرده است.
قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به قائله 18 تیر سال 78 گفت: آنچه موجب خنثی شدن این قائله شد، حضور مردم شریف در صحنه و هماهنگی خدمتگزاران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بود که راهپیمایی عظیم 23 تیر سال 78 را رقم زد و نقشه ها و توطئه های دشمنان را نقش بر آب کرد.
وی خاطرنشان کرد: از دیگر افتخارات شما مردم شریف، خلق حماسه بی بدیل یوم الله نهم دی ماه بود که فتنه 88 را درهم پیچید و خنثی کرد. فتنه ای که خاموش کردن آن با اقدامات نظامی و سیاسی ممکن نبود.
وی در پایان ادامه داد: آنچه این فتنه را خنثی کرد، لطف خداوند، هدایت های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و حضور به موقع مردم در صحنه بود که با هماهنگی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی انجام شد./