ٖ تنظیمات قالب
امروز : دوشنبه 01 اردیبهشت 1404
  • 1391/09/22 - 12:12

پیام اصلی نهم دی، نفی امکان براندازی نرم نظام اسلامی بود

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی در جلسه هماهنگی این ستاد در بین اعضا و نمایندگان دستگاه‌های عضو گفت: پیام اصلی حماسه ماندگار نهم دی این بود که امکان فروپاشی از درون و براندازی نرم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد.





به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جلسه هماهنگی و سیاست‌گذاری ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی با حضور رئیس و اعضای ستاد مرکزی، قائم‌مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و معاونین ایشان در سالن کنفرانس دفتر مرکزی این شورا برگزار شد.



در ابتدای این جلسه پس از قرائت آیاتی چند از کلام‌الله مجید، « اصغر آب‌خضر»، قائم‌مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ضمن تقدیر و تشکر از همه دستگاه‌ها و سازمان‌هایی که در خلق حماسه نهم دی نقش ایفا نمودند به ویژه حضور انقلابی و گسترده مردم بصیرتمند ایران اسلامی عنوان کرد: 9 دی امسال در شرایطی قرار گرفته است که می‌توان به راحتی با برنامه‌ریزی از آن به عنوان فرصتی برای تثبیت و استمرار ارزش‌های انقلاب اسلامی و بیمه کردن کشور و نظام از گزند حوادث و فتنه‌ها حداکثر بهره برده شود.



«اصغر آب‌خضر» ضمن تبیین علل و عوامل و پیام ها و پیامدهای حماسه نهم دی در عرصه ملی و بین‌المللی و آثار فراوان پنهان و آشکار این حماسه بی‌بدیل در عرصه‌های گوناگون، بیان کرد: 9 دی امسال در ماه صفرالمظفر و ایام اربعین حسینی و در آستانه برگزاری انتخابات ریاست ‌جمهوری قرار گرفته است که بایستی از این فرصت مناسب برای تبیین ابعاد حماسه، عبرت‌آموزی از این حادثه و بصیرت‌افزایی بیشتر مردم و حمایت از اسلام و انقلاب اسلامی و ارزش‌های متعالی نظام و حضور گسترده‌تر و آگاهانه‌ مردم در صحنه‌های مختلف سیاسی ـ اجتماعی و دینی به ویژه حضور پررنگ و مشارکت مؤثر مردم در عرصه انتخابات بهره ببریم.



در ادامه این جلسه «علی‌محمد نائینی» رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی، به تبیین ابعاد فتنه 88، رویکردها، تهدیدات و آسیب‌ها و بیان چگونگی خلق حماسه ماندگار و عظیم نهم دی توسط مردم پرداخته و اعلام کرد: چهار عنصر اصلی و مؤلفه تعیین‌کننده هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، بصیرت و لحظه ‌شنا سی مردم، با ورها و ا عتقا دا ت دینی و فرهنگ عا شورا در این حماسه چشمگیر و دارای نقش مؤثر و پررنگی بود.










نائینی در ادامه جلسه ، برشمردن مؤلفه‌های قدرت نرم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تبیین ابعاد صحنه آن روزها گفت : «هدف فتنه سال 1388» قطعاً براندازی نرم و فروپاشی نظام از درون بود اما پیام اصلی «نهم دی» این بود که امکان فروپاشی از درون و براندازی نرم وجود ندارد و این برای ما بسیار مهم است.



وی گفت ؛ نظام جمهوری اسلامی ایران از منابع و مؤلفه‌های قدرت نرم برخوردار است که امکان فروپاشی از درون وجود ندارد.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه‌ نهم دی با بیان اینکه پیام اصلی هشت سال دفاع مقدس این بود که امکان براندازی سخت و از طریق حمله نظامی برای دشمنان معاندان وجود ندارد؛ پیام اصلی «حماسه 9 دی» را نفی امکان هرگونه براندازی و جنگ نرم علیه نظام و کشور اسلامی ایران دانست و خاطرنشان کرد: از فرصت حماسه نهم دی بایستی حداکثر استفاده را در جهت تبیین و چگونگی شکل‌گیری فتنه‌های جدید و در راستای بصیرت‌افزایی مردم و ارائه تحلیل‌های درست از شرایط و چالش‌های جدیدی که در کشور با آن روبرو هستیم بهره برد.










وی با اشاره به اینکه اگر انتخابات با مشارکت گسترده توده‌های مردمی و با مدیریت خوب دستگاه‌های اجرایی و نظارتی همراه باشد و در فضای امن و آرامش، قطعاً به نتایج خوبی خواهیم رسید که این خود قدرت نرم نظام مقدس جمهوری اسلامی را افزایش می‌دهد و این مهم جز با تبیین درست از شرایط روز جهانی و درک موقعیت حساس کشور در داخل و خارج و بهره‌گیری از فرصت‌های پیش‌روی به ویژه بهره‌گیری از پیام‌های حماسه نهم دی میسور نمی‌باشد.



نائینی: گرامیداشت  نهم دی ، یک مراسم هویتی و کاملاً عاشورایی در طراز ملّی و برگرفته از مؤلفه‌ها و منابع عاشورایی است و مردم بابصیرت و هیئات مذهبی در شکل‌گیری این حماسه نقش زیادی داشتند.



«حماسه نهم دی» یک حرکت مردمی، بی‌بدیل، غیرقابل پیش‌بینی بودکه اراده و دست الهی به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) این حرکت را به جریان انداخت و روح حسین‌بن علی (علیه‌السلام) در جای جای این حماسه تجلی می‌کند و منتسب به هیچ گروه و جریان سیاسی، دستگاه و یا سازمان و نهاد دولتی، حکومتی و غیردولتی نبود بلکه فقط و فقط روح حماسی عاشورایی حسینی و بصیرت سیاسی و غیرت دینی آحاد مردم ایران بود که در حماسه نهم دی‌ماه 1388 متجلی گشت.



نائینی گفت: در بزرگداشت حماسه نهم دی‌ همه گروه‌ها و سازمان‌ها و در رأس آن ستاد مرکزی و ستادهای استانی ، بایدبه مردم و جامعه تحلیل درستی از واقعه فتنه وحماسه نهم دی ارائه دهیم و با بهره‌گیری از مناسبت‌های مذهبی ماه صفر و اربعین حسینی و پرهیز از هرگونه کار سطحی و فقط تبلیغی ـ ترویجی به تبیین و تحلیل موضوعات بپردازیم.



وی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری به اعضاء ستاد مرکزی بزرگداشت نهم دی در سال قبل، توجه همه را به آن فرمایش‌ها جلب کرده و رویکرد اصلی ستاد مرکزی و ستادهای استانی و شهرستانی صرفاً رویکردی تبیینی ـ تحلیلی خوانده و همه دوایر و نهادها و سازمان‌های عضو را از پرداختن صرفاً تبلیغی و کارهای سطحی پرهیز دادند.



رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی در ادامه بیان کرد: نقش نهم دی بایستی نقش درس‌آموزی و عبرت‌گیری و پیشگیری از فتنه‌های آینده باشد.



در پایان این جلسه نمایندگان دستگاه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای عضو ستاد مرکزی به تشریح اقدامات و ارائه پیشنهادات و راهکارهای خود در برنامه‌ریزی و اجرای هرچه بهتر مراسم بزرگداشت حماسه نهم دی پرداختند.





عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: