حکمت و اندیشه مطهر، راهبردی مناسب برای سبک زندگی و فرهنگ سازی ایرانی ـ اسلامی
در بیانیه شورای هماهنگی تبیلغات اسلامی تاکید شد: حکمت و اندیشه مطهر ؛ الگویی مناسب و راهبردی مؤثر برای تعلیم و تربیت نسلی پویا و بالنده با سبک زندگی ایرانی - اسلامی است ،که تربیت یافتگان مکتبش ، بزرگترین سرمایه ملی برای هر جامعه ای محسوب خواهند شد .

در این بیانیه آمده است :
قسم به " نون و القلم " که نون نام نور علم و ناصر حق و لوح خداست و قلم که کاتب علم ومحقق نور است و تا ابد در لوح محفوظ خواهد بود و قسم به )) اقراء باسم ربک الذی خلق. خلق الانسان من علق. اقراء و ربک الاکرم . الذی علم بالقلم . علّم الانسان ما لم یعلم . ... (( و قسم به هنگامی که بشر نمیدانست و معلم اول ، خداوند علیم ، او را با قلم ؛ علم و قدرت تکلم و نوشتن آموخت و به معارف و علوم خود دل او را روشن و منور ساخت و از روح الهی و قدسی خود در او دمید و پس از آن ، خاک آدم را با آب محبتش سرشت و مهر خود را در دلش ساری و جاری ساخت .
" روز معلم" ؛ روز بزرگداشت عشق و ایثار و تجلیل از "گمنامان نام آشنای عرصۀ علم و ادب " است همانانی که نور علم و ایمان را جرعه جرعه در سرزمین تف دیده عقول ناقص بشری و جان تشنۀ بشریت در طول تاریخ جاری کرده و خود لحظه لحظه سوختند و با دانش خویش، جامعه را ساختند و فردایی بهتر و با شکوه تر را نوید دادند.
معلمی شغل نیست، عشق است، ذوق است، ایثار و فداکاری است ، معلمی هنری است که با در هم آمیختن عشق و علم و ادب ، جامعهای را میسازد و بشر را از حضیض ذلت به اوج عزت وکرامت انسانی و به جایگاهی والا میرساند .
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است :
استاد علامه ، فیلسوف عالیمقام، دانشمند وارسته ، عالم عامل آیتالله شهید مرتضی مطهری(ره) همچون نگین انگشتری در عصر خود نورافشانی نمود و با همت بلند و اراده پولادین سعی در اصلاح و تربیت جهان اسلام و ابناء بشر داشت ، او که در حکمت مطهر و اندیشه تابناکش از اسلام ناب محمدی «ص» الگو گرفته و از آبشخور عرفان و دستورات و سنن نبی مکرم اسلام و ائمه هدی «علیهمالسلام» بهرههای وافر برده خود در اندک زمانی به الگویی برتر برای جهان اسلام بدل گشت .
ایشان سرانجام مورد هدف کین خشم و نفرت دشمنان قسم خوردهی اسلام و گرگهای سیلیخوردهی از انقلاب اسلامی ، همان منافقان کوردلی که همچون خفاشان شب پرست تاب تحمل تابش انوار حکمت مطهر و بیان حق و منطق علمی استاد را نداشتند ، قرار گرفت ، امّا شهادت استاد علامه مطهری نه تنها از میزان نفوذ کلام و تشعشع انوار و اندیشههای منوّرش در سطح ملی و بینالمللی نکاست بلکه ؛ وی را به عنوان الگویی همیشه زنده و تأسیپذیر برای بشریت در تمامی ادوار و اعصار و چراغ هدایتگری صادق تا ابدیت تاریخ جاویدان ساخت که تا تاریخ رقم میخورد گسترهی هدایت و حکمت استاد تا انتهای زمان و مکان امتداد یابد.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و قدردانی از همه خدمات صادقانه و خالصانه قشر فرهنگی و فرهیخته کشور که ، رسالت خطیر تعلیم و تعلم فرزندان برومند این مرز و بوم را بر عهده داشته ، بیان میدارد که بایستی همگام با پیشرفت دانشهای به روز بشری با توجه به حکمت مطهر و افق تربیتی استاد مطهری و اندیشههای تابناک اسلام ناب محمدی(ص) و پیروی از منویات مقام معظم رهبری «مدظلهالعالی» همراه با عزمی ملی ، همتی والا ، تلاشی مضاعف و مدیریت جهادی ، انسانهایی خودباور ، خلاق ، متفکر، متعهد و متخصص را به جامعه تحویل داده و در رشد کمی و کیفی نیروی انسانی که ، مهمترین سرمایه ملی و اجتماعی هر کشوری محسوب میگردد ، نقشی اساسی خود را ایفا نمایند .
به خصوص در سالی که توسط مقام معظم رهبری « مد ظله العالی » با نام سال " اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" نامگذاری شده انتظار دارد ، مسئولان امر فرهنگی – تربیتی ، به عنوان بزرگترین دانشگاه به این نکته که مهمترین و بزرگترین سرمایۀ ملی هر کشوری نیروی کار متعهد و متخصص آن است و اینکه بایستی برای تربیت چنین نسل و سرمایه ای راهبردی مؤثر و برتر ارائه و الگویی روشمند و مناسب انتخاب کرده و به بافت فرهنگی و کلان تعلیم و تربیت توجه جدی نمایند.