جمع آوری هدایای مردم عزیز ایران جهت کمک به مظلومان فلسطین در نمازهای جمعه سراسر کشور

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، متن اطلاعیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم
عملیات مقتدرانه طوفان الاقصی کمر رژیم غاصب صهیونیستی را شکست و بنیانهای پوشالی آن را سست کرد و قلب آزادگان دنیا را شاد نمود و پس از آن جنایات رژیم منحوس، کودککش و حیوانصفت صهیونیستی اسرائیل اوج شقاوت و پلیدی این انسان نماهای پست را به نمایش گذاشت.
ملت بزرگ ایران اسلامی از همان ابتدا تا کنون در سراسر کشور با برپایی راهپیماییها، تجمعات و اقدامات مختلف پیوند عمبق خود با ملت فلسطین به نمایش گذاشته و با خشم و خروش انقلابی خود جنایات این رژیم غاصب را محکوم کرده است.
امروز نیز نمازگزاران جمعه در سنگرهای نمازهای جمعه ضمن دعا برای پیروزی نهایی ملت فلسطین با سردادن شعارهای کوبنده جنایات وحشیانه و نسل کشی غاصبان فلسطین را محکوم خواهند کرد.
انشاءالله به لطف الهی پیروزی از آن ملت مقاوم فلسطین و مردم مظلوم غزه خواهد بود و فروپاشی و نابودی رژیمصهیونیستی نزدیک است.
ضمناً در نمازهای جمعه هدایای مردم عزیز ایران جهت کمک به مظلومان فلسطین جمع آوری خواهد شد.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی
۵ آبانماه ۱۴۰۲