ٖ تنظیمات قالب
امروز : دوشنبه 05 آذر 1403
  • 1400/03/19 - 09:51
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی:

دولتی از جنس حاج قاسم می خواهیم

نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان این که هر کجا به نسخه رهبری عمل کردیم، موفق بودیم، گفت: ما دولتی از جنس حاج قاسم می خواهیم که نسبتش با ولایت تعبدی باشد.

حاج قاسم.jpg

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین عبدالله حاجی‌صادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان این که روحانیت مبلغ و تبیین گر دین است، گفت: دین اسلام صامت نیست و سخنگو دارد به همین دلیل خود پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) تا به امروز و در زمان غیبت، روحانیت سخنگوی دین هستند.

نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه با بیان این که شان روحانیت دفاع از دین است، اضافه کرد: روحانیت حتی دفاع از دین را هم از اهل بیت (ع) به ارث برده است به همین دلیل روحانیت این افتخار را دارد هرکجا تحریف و تهاجم علیه دین بود جان داد، آبرو گذاشت، اما نگذاشت دین آسیب ببیند.

حجت الاسلام و المسلمین حاجی صادقی، شأن روحانیت را راهبری مردم دانست و خاطرنشان کرد: یکی دیگر از شئون روحانیت راهبری و مدیریت مردم است؛ به همین دلیل هدایت کردن مردم از ماموریت و رسالت سنگین روحانیت است.

نماینده ولی فقیه در سپاه در بخش دیگری از سخنان خود به الزامات رسالت روحانیت هم پرداخت و گفت: دین شناسی، درک درست از زمان، خطر، فرصت، تهدید و بهره مندی از روش‌ها و مهارت‌های لازم از الزامات رسالت روحانیت است.

حجت الاسلام و المسلمین حاجی صادقی در ادامه با بیان این که روحانیت برای دفاع در برابر دشمن باید تشخیص بدهد که دشمن چهره معاویه‌ای دارد یا چهره یزیدی، یا قصد پیاده کردن برنامه مامون را دارد یا هارون و یا اینکه صحنه جهاد اصغر است یا جهاد کبیر، تصریح کرد: زمان شناسی یکی از برجسته‌ترین مصادیق بصیرت است تا انسان بازی نخورد و به عملیات فریب و فرعی مشغول نشود و میدان عملیات را بشناسد.

نماینده ولی فقیه در سپاه با تاکید بر این که روحانیت برای اینکه از اسلام دفاع کند باید خطر شناس باشد، اضافه کرد: به گفته حاج قاسم، ایران حرم است. اگرچراغ انقلاب خاموش شود، چراغ اسلام در جهان خاموش می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین حاجی صادقی با اشاره به این که انقلاب تولد جدید اسلام و زمینه ساز تمدن ظهور است، خاطرنشان کرد: بزرگترین خطری که همه انقلاب‌ها را تهدید کرده است خطر بازگشت به گذشته است. خطر رجعت حتی در دوران پیامبر(ص) هم اتفاق افتاد. نهضت بی نظیر هدایت گر احیاگر پیامبر(ص) بعد از رحلت، دچار رجعت شد و کار به جایی رسید که مسلمانان به جان حقیقت دین افتادند و یازده امام به شهادت رسیدند.

نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه به استقامت برای اصول تاکید کرد و گفت: در قرآن آمده است برای اینکه انقلاب گرفتار تزلزل نشودهم به ما و هم به امت دستور استقامت می‌دهد به همین دلیل قرآن نتیجه استقامت را می‌گوید که نگران آینده نباشید و نترسید چرا که با استقامت آینده تامین می‌شود.

به گفته حجت الاسلام و المسلمین حاجی صادقی قرآن به استقامت فکری امت هم تاکید می‌کند به همین دلیل باید استقامت در اندیشه داشت تا جامعه دچار رجعت و تردید نشود.

وی افزود: دشمن به دنبال ایجاد تردید و رجعت فکری است که رهبر معظم انقلاب هم به خطر ارتجاع روشنفکری و برگشت به قبل از انقلاب اشاره کرده است.

نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه به اذعان دشمنان که توانستند پس از رحلت پیامبر(ص) اسلام را از جهاد و مبارزه باز بدارند، گفت: دشمن معترف شده است که بعد از رحلت امام(ره) نتوانستند انقلاب را از راهش باز بدارند چرا که یک نفر ازجنس امام، سکان انقلاب را بدست گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین حاجی صادقی با تاکید بر این که دشمن در رجعت و بازگشت مردم از انقلاب؛ توفیقی نداشته است، گفت: مردم در پیوند با ولایت و ماندگاری انقلاب به حفظ اصول موفق بودند، اما در مدیریت کشور دچار رجعت شدیم.

نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: گفتمانی در اوایل انقلاب شروع شد که مدیریت اجرایی کشور را تحت تاثیر خود قرار داد و آن هم مدیریت جهانی بود. اقتصاد و مدیریت سیاسی، غربی شده و اسلامی نبود؛ از همین رو یکی ازمشکلاتی که گرفتارش شدیم تغییر محاسبات و تحلیل نخگبان اجرایی کشور است که در برخی موارد دین محورانه نبوده است.

حجت الاسلام و المسلمین حاجی صادقی بیان کرد: دشمن در کشور به ایجاد تقابل‌های دوگانه دروغین علم یا ایمان، خدا یا مردم، تعقل یا تعبد، توسعه یا استقلال پرداخت و متاسفانه بخشی از نخبگان و بخشی از مدیران کشوری دچار رجعت شدند که هشت سال رهبرمعظم انقلاب از اقتصاد مقاومتی میگوید، اما مدیران حرف از مذاکره میزنند.

نماینده ولی فقیه در سپاه با اشاره به این که ما با دو رجعت مواجه هستیم، توضیح داد: اول رجعت خفیف یعنی تغییر مطالبات مردم. دشمن با این نگاه که اگر مردم در فشار معیشتی باشند دیگر به دنبال ارزش‌های معنوی نمی روند سعی در تغییر نوع و سطح مطالبات مردم کرد، دومین رجعت، رجعت مدیران اجرایی است که تا حدودی دشمن به هدف خود در این بخش رسید، اما در رجعت مردم، تیرشان به سنگ خورد و به نیت شومشان دست پیدا نکردند.

به گفته حجت الاسلام و المسلمین حاجی صادقی راه حل مقابله با رجعت، روی کار آمدن یک دولت انقلابی است که باعث می شود رجعت از بین برود و استقامت باز می‌گردد.

نماینده ولی فقیه در سپاه به بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره و خاطرنشان کرد: تحول در قوه مجریه باعث از بین رفتن رجعت می‌شود؛ به همین دلیل باید در سیاست اجرایی یک تحول ایجاد شود.

حجت الاسلام و المسلمین حاجی صادقی با تاکید بر این که این انقلاب در حال پس زدن و از بین بردن استکبار جهانی است، گفت: انتخابات ۱۴۰۰ باید منشأ و سرآغاز یک تحول اساسی در قوه مجریه شود چرا که عامل رهایی انقلاب از رجعت است.

نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه اضافه کرد: روحانیت وظیفه دارد هم بصیرت افزایی به مردم بدهد و هم خودش الزامات روحانیت را نه در زمان انتخابات بلکه در همه زمان‌ها، داشته باشد.

حجت الاسلام و المسلمین حاجی صادقی با تاکید بر این که انتخابات باعث امنیت ملی، اقتدار جهانی می‌شود، بیان کرد: تفاوت دموکراسی غربی با مردم سالاری دینی این است که دموکراسی غربی نشات گرفته از سرمایه داری است، اما در مردم سالاری دینی حرف از بصیرت مردم است به همین دلیل به حضور حداکثری و شاخصه های فرد اصلح، باید توجه کرد.

نماینده ولی فقیه در سپاه به شاخص‌های دولت جوان انقلابی اشاره کرد و گفت: دولت باید تحول افرین باشد لذا هم تحول را بداند و بلد باشد و هم تحول را بخواهد و بتواند اجرا کند.

به گفته حجت الاسلام و المسلمین صادقی دومین شاخصه دولت جوان انقلابی، ایستادن مقابل فساد و تبعیض و بی عدالتی است. مردم از نظام و دین دلسرد نشدند بلکه از عملکرد بد مسؤولان دلسرد شدند.

نماینده ولی فقیه در سپاه در پایان تصریح کرد: دولت باید در امتداد ولایت باشد چرا که هرکجا به نسخه رهبری عمل کردیم، موفق بودیم و به همین دلیل ما دولتی از جنس حاج قاسم می خواهیم که نسبتش با ولایت تعبدی باشد.

 

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: