عملکرد رسانههای ضدانقلاب در پیش و پس از راهپیماییهای ۲۲بهمن
بررسی عملکرد رسانهها و شبکههای ماهوارهای فارسی زبان نشان میدهد که اپوزیسیون پیش و پس از برگزاری راهپیماییهای ۲۲بهمن عملکرد متفاوتی دارند.
از شایعه تاواقعیت: تصاویر برگزاری راهپیمایی متفاوت ۲۲ بهمن و اذعان شبکههای بینالمللی به حضور پرشور مردم؛ از دهه نودی تا نسل اول انقلاب، بار دیگر دسیسه ها و نقشه های اپوزیسیون را نقش بر آب کرد.
۲۲ بهمن از آن روزهایی است که ضدانقلاب برای کمرنگ نشان دادن آن در طول سال برنامه دارد و میلیاردها دلار برای آن هزینه میکند.
مرور عملکرد این رسانههای معاند نشان میدهد آنها در روزهای منتهی به آغاز دهه فجر و ۲۲ بهمن هر سال ابتدا شایعات عجیب و غریب منتشر میکنند تا مردم را از کشور دلسرد کنند و نظام را ناکارآمد و ظالم نشان دهند و پس از برگزاری پرشور راهپیمایی، به بایکوت و سانسور اخبار راهپیمایی و به حاشیه کشاندن حضور مردم روی میآورند.
* شایعات پیش از راهپیمایی چهلمین سالگی انقلاب:
فرستادن پسر نداشته فرمانده ارتش به آمریکا
پس از اظهارنظر ضداستکباری امیر سرتیپ نصیرزاده، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در سال ۱۳۹۷ عدهای مدعی شدند که پسر و دختر این شخصیت نظامی در آمریکا مشغول تحصیل هستند، این درحالی است که فرمانده نیروی هوایی ارتش اصلا فرزند پسری ندارد که بخواهد در آمریکا درس بخواند! دختر وی هم در حال گذراندن دوره دکتری در دانشگاه های داخل کشور است.(اینجا)
* پیامک قطع یارانه نقدی
درست در روزهای منتهی به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی عدهای برای افزایش نارضایتی مردم با یک شماره ناشناس، پیامکی مبنی بر قطع شدن یارانه نقدی را برای مردم ارسال کردند، اما همان زمان مشخص شد که این دروغ برای فشار به افکار عمومی ایران منتشر شده و صحت نداشته است(اینجا).
* واکنش پس از راهپیمایی چهلمین سالگی انقلاب:
* انتشار تصاویر نامشخص
این رسانهها پس از ناکامی در منصرف کردن مردم برای حضور در راهپیمایی به بایکوت اخبار حضور پرشور مردم در ۲۲ بهمن وی آوردند و حتی دست به انتشار تصاویر و فیلمهای نامشخصی زدند تا از عظمت این راهپیمایی بکاهند. (اینجا)
* شایعات پیش از راهپیمایی چهل و یکمین سالگی انقلاب:
* مخفی کردن ورود کرونا به ایران
در اواخر سال ۱۳۹۸ رسانهها و شبکههای ماهوارهای فارسی زبان مدعی شدند که کرونا وارد ایران شده و مسئولان برای برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن آن را مخفی نگه داشتند. اپوزیسیون این گمانه را در خصوص انتخابات اوایل اسفندماه هم مطرح کردند اما مسئولان خبر مثبت شدن اولین نمونه کرونا را درحالی که دو روز بیشتر به انتخابات نمانده بود رسانهای کردند تا نشان دهند که جان مردم برایشان مهمتر از هرچیزی است.
* شایعه استعفای رئیسجمهور در آستانه ۲۲ بهمن
کاربران و سربازان رسانهای ضدانقلاب برای آشفته نشان دادن اوضاع کشور، مدعی استعفای حسن روحانی، رئیس جمهور وقت کشورمان شدند. شایعهای که همان زمان تکذیب شد و وی تا روز آخر دولتش به کار ادامه داد. (اینجا)
* شایعات پیش از راهپیمایی چهل و دومین سالگی انقلاب:
* به میان کشیدن مباحث به اصلاح حقوق بشری
در سال ۱۳۹۹، رسانه های معاند با علم کردن دروغی به اسم مباحث حقوق بشری، سعی کردند تا افکار عمومی را تحت فشار قرار دهند. ضدانقلاب سعی کرد تا اجرای حکم قصاص قاتل سنگدلی که یک جوان را مقابل چشمان مادرش به قتل رسانده بود، را با برچسب ورزشکار بودن وی زیر سوال ببرد و جمهوری اسلامی را ظالم نشان دهد. (اینجا)
* دروغ عدم استقبال پوتین از قالیباف
ضدانقلاب همچنین دراین سال برای اینکه ایران را منزوی نشان دهند، دروغ عدم استقبال از قالیباف، رئیس قوه مقننه در روسیه را مطرح کردند. درحالی که اصلا در زمان انتشار شایعه قالیباف به روسیه سفر نکرده بود.(اینجا)
* واکنش پس از راهپیمایی چهل و دومین سالگی انقلاب:
شبکههای ماهوارهای فارسی زبان در سال ۹۹ هم واکنشهای قابل انتظاری درقبال جشن ۲۲ بهمن از خودشان نشان دادند؛ اینترنشنال تا ساعتها این جشن را بایکوت کرد، BBC و منوتو هم سیاست تحریف و سیاهنمایی را در پیش گرفتند. (اینجا)
BBC فارسی در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بار دیگر از حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن عصبانی شد و به دروغ گویی روی آورد. آنها مدعی شدند «در حالیکه ستاد ملی مقابله با کرونا در ایران پیشتر به دلیل جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا در ایران از لغو راهپیمایی ۲۲ بهمن خبر داده بودند، مراسم امسال به شکل 'دوچرخهای- موتوری-خودرویی' برگزار شد.» اما این دروغ BBC فارسی در حالی است که مسئولان ستادملی کرونا چندین بار اعلام کردند که امسال قرار است راهپیمایی به صورت موتوری باشد. (اینجا)
* شایعات پیش از راهپیمایی چهل و سومین سالگی انقلاب:
* دروغ تحویل نگرفن رئیس جمهور در مسکو
امسال نیز این رسانهها پس از جنجال دروغی که در خصوص استقبال پوتین از رئیس جمهور کشورمان به راه انداختند، چند شایعه دیگر را هم منتشر کردند(اینجا).
* دروغهای شاخدار علیه فرمانده سابق قرارگاه پدافند هوایی
برخی رسانهها و کانالهای تلگرامی دروغهای شاخداری همچون دستگیری، نفوذی و حتی اعدام فرمانده سابق قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیاء (ص) را منتشر کردند تا در آستانه ۲۲ بهمن جنجال جدیدی به راه بیاندازند، درحالی که وی چند روز بعد در خانواده یکی از شهدا حضور پیدا کرد و به شایعات پایان داد. (اینجا)
شبکههای ماهوارهای فارسی زبان پس از راهپیمایی متفاوت و پرشور امسال نیز ضمن بایکوت اصل راهپیمایی تنها به انتشار حواشی آن با جهتگیری های خاص پرداختند. این رسانهها، تصاویری از راهپیمایی را که مشخص نبود مربوط به چه ساعتی بوده و آیا مراسم در جریان بوده را به عنوان تصاویر حضور کم مردم منتشر کردند.
انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری فارس