ٖ تنظیمات قالب
امروز : یکشنبه 04 آذر 1403
  • 1400/09/10 - 10:59
رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم یوم الله ۹ دی:

صداقت، بصیرت و استقامت بر محور ولایت، روح حماسه نهم دی است

دکتر نائینی رئیس ستاد مرکزی برگزاری مراسم یوم الله ۹ دی گفت: صداقت، بصیرت و استقامت بر محور ولایت، روح حماسه نهم دی است.

26.PNG

به گزارش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، علی محمد نائینی رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یوم الله نهم دی در جلسه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با اشاره به اهمیت و جایگاه حماسه نهم دی درتاریخ انقلاب اسلامی،اظهار داشت : بدون تبیین نمی‌شود اهمیت حرکت مردم را در نهم دی آشکار کرد. فتنه 88 اقدام براندازانه و از پیش طراحی شده در اندیشکده‌های غربی بود که عوامل و بازیگران داخلی آن را اجرا کردند.

وی افزود: انتخابات فرصتی است برای اجرای پروژه‌های انقلاب‌های رنگی، بنابراین تحلیل، فتنه نباید از انتخابات 22خرداد شروع شود و حداقل آن را باید از اواسط 87  بدانیم در واقع شاهد طراحی یک حرکت خطرناک برای بهم ریختن فضای داخل کشور بودیم و اندیشکده های غربی و بازیگران آن ها در داخل بر اساس یافته های نظرسنجی های معتبر، خودشان را بازنده انتخابات می‌دانستند در این میان انتخابات پرشور 22 خرداد 88 که دستاورد مشارکت حدود 85 درصدی ملت ایران را به همراه داشت اقتدار و بازدارندگی را تولید کرد و نمایش همبستگی ملی بود برای اولین بار با اسم رمز تقلب سلامت انتخابات را زیر سوال بردند و هدف اصلی آن ها ضربه زدن به اقتدار نظام بود.

وی افزود : اندیشکده های غرب  با همه ظرفیت های رسانه ای این باور را در بخشی از جامعه به وجود آوردند که مسئله اصلی حساب نشدن رای مردم در انتخابات است. از سه چهار ماه قبل از انتخابات این باور را توانستند منتقل بکنند که نتیجه انتخابات، از قبل مهندسی شده و مشخص است، با بهم ریختن جامعه و درونی کردن چالش‌های سیاسی ، امنیتی  و بی ثبات کردن نظام، در صدد آن بودند که نظام را با یک چالش جدی مواجهه بکنند.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یوم الله نهم دی گفت:  سوالی که مطرح است این است که چرا حماسه نهم دی در سال 88 ارزش متفاوتی در تاریخ داشت چرا حماسه شد و چرا منحصر به فرد شد؟ در پاسخ به تمامی سوالات باید گفت هیچ تفاوتی از لحاظ هدف بین عمل جریان  فتنه 88 با شورش مسلحانه منافقین در تیر 60 و کودتای آمریکایی حزب توده و سلطنت طلب ها در تیر 59 نیست،  تفاوت در شیوه براندازی است شیوه قیام علیه جبهه حق، همه اینها پروژه های براندازی بود، اما برآوردهای آنها درست نبود .

وی خاطر نشان کرد : فتنه 88 یکی از روش‌های تجربه  شده موفق براندازی نرم توسط غرب بود صریحا حضرت آقا می فرمایند 'فتنه 88 انقلاب رنگی بود و هدفش براندازی نظام بود' در واقع مقابله کامل با نظام ولایی بود، در جنگ 8 ساله براندازی سخت بود وشورش منافقین در سال 60 و  کودتای آمریکایی نقاب معروف به نوژه براندازی سخت و امنیتی بود و  فتنه 88 کودتای مدرن و انقلاب رنگی بود .

دکتر نائینی تصریح کرد:  مقاله روش شناسی انقلاب‌های رنگی را حدود 40 روز قبل از فتنه 88 منتشر کردم و برخی از نخبگان به ما معترض شدند که مگر انقلاب رنگی در ایران ممکن است و دیدند که ممکن شد اما نه به این معنا که در ایران به نتیجه برسد. باید متذکر شوم که پیچیده  و خطرناک‌تر از سایر روش های براندازی بود و همه اردوگاه جبهه باطل به میدان آمدند.

وی گفت :  ظاهرفتنه 88 ماجرای خیزش مردمی و مدنی بود. یاران دهه 60 امام رضوان الله تعالی علیه با پرچم امام و دفاع از انقلاب و آرمان ها و حجت ولی فقیه زمان آمدند و همه جریان غرب به پایان نظام امید بستند و غرب جریان فتنه را تیر خلاص به نظام توصیف کرد. اینجاست که حماسه نهم دی ارزش مضاعف و منحصر به فرد پیدا می کند و ماندگار می‌شود در واقع در اوج خداباوری، مردم‌باوری و خودباوری  بود که  با به دست گرفتن ابتکار عمل و جمع کردن بساط فتنه توسط مردم حل شد و در نهایت مصداق کامل تبدیل تهدید به فرصت بود.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یوم الله نهم دی بیان کرد : هر کجا ما مشکل داشتیم دلیل اش این بود که مردم را باور نداشتیم و مکرر حضرت آقا فرمودند در کارآمدسازی دولت، در عبور از فتنه ها در بازدارندگی در برابر تهدید ها در تولید امنیت پایدار در قدرت سازی نفوذ منطقه‌ای تمامی اینها در پرتو باور داشتن مردم است و جایی بوده که مردم را باور کردیم با اطلاعات مردمی شورش مسلحانه منافقین و کودتای نقاب همه خنثی شد و با حضور مردم در دفاع مقدس، استراتژی جنگ متحول شد. روز گذشته سالروز عمیلات طریق القدس  بود دومین عملیات در 2 سال ابتدایی دفاع مقدس رخ داد عملیات نخست ثامن الائمه بود  که برای اولین بار ما 13 گردان نیروی بسیجی وارد عملیات کردیم و مبدا تحول در جنگ با عملیات ثامن الائمه است. سیزده گردان و در عملیات بعدی سه تیپ بسیجی وارد عمل کردیم و سپس گردان و لشکر را تشکیل دادیم. اگر بسیج مردمی نبود تمامی این ها محقق نمی شد. جایی که لشکر‌های ما سه برابر ظرفیت نیروی مردمی داشتند یعنی با ابتکار عمل حضرت امام رضوان الله تعالی علیه یک بدنه دفاعی جدید تشکیل شد. بنابراین در عرصه دفاع سخت و نیمه سخت و نرم در عرصه علم خدمت رسانی و سازندگی حتی ترویج و تبلیغ به دین، قدرت اصلی مردم هستند که می بایست به این موضوع توجه شود.

وی افزود : انقلاب اسلامی یک الگو  و مدلی است در بسیج مردمی و معادلات قدرت با همین قدرت مردمی تغییر کرده است. مهم‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی نیز تغییر معادلات قدرت در منطقه و جهان است و مسئله اصلی در فتنه 88 این بود که خواص از راه حق خارج شدند، یعنی از گروهی خواص بی بصیرت و گروهی دیگر بی‌صداقت و تبدیل شدن به بازیگران فتنه در جبهه باطل در مقابل جبهه حق .

دکتر نائینی تصریح کرد: گاهی بصیرت وجود دارد، صداقت وجود ندارد و زمانیکه صداقت نباشد عمل تبدیل می شود به عمل منافقانه و فتنه 88 یک نفاق جدید بود، باید در اینجا یاد کنیم از مرحوم حضرت آیت الله مصباح یزدی، ایشان ‌فرمودند که نخبگان بی بصیرت درست نیست زیرا این افراد بصیر بودند این‌ها تقوا و صداقت نداشتند این افراد جبهه حق و باطل را می شناختند، بی‌صداقتی و بی‌بصیرتی زمانی اتفاق می‌افتد که از محور ولایت فاصله گرفته می شود.

وی عنوان کرد: فرمول پیمودن راه حق و تشخیص جبهه حق از باطل، صداقت، بصیرت و استقامت بر محور ولایت است. این موارد روح حماسه نهم دی است و حضرت آقا در این خصوص فرمودند: در تببین به دنبال روح حماسه نهم دی باشید ' آیه وقلْ ربّ أدْخلْني مدْخل صدْقٍ وأخْرجْني مخْرج صدْقٍ واجْعلْ لي منْ لدنْك سلْطانًا نصيرًا نیز به همین موضوع اشاره دارد که انسان ها گام اول را با بصیرت و گام دوم را با صداقت بر می‌دارند تا در گام سوم این چرخه با استقامت تکمیل شود.

وی گفت: اصل داستان فتنه 88 نیز همین بود. اگر با ویژگی های ذکر شده باشیم توان و صلاحیت پیمودن صراط مستقیم، مبارزه در جبهه حق و پیروزی را داریم و نصرت الهی نیز در همین جا محق می‌شود. هر کدام از این موارد را نداشته باشیم نمی‌توانیم با سعادت و سربلندی به منزل مقصود برسیم.

دکتر نائینی خاطر نشان کرد:  هیچ کس هم نمی‌تواند از فتنه‌ها فرار کند این موضوع اجتناب ناپذیر است همه با انواع و اقسام فتنه‌ها امتحان می‌شوند همانگونه که در قرآن نیز به آن اشاره شده است.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یوم الله نهم دی اظهار داشت:  حرکت مردم در نهم دی خارج محاسبات و اراده انسان‌ها شکل گرفت و روح ولایت و روح حسین بن علی علیه السلام ملت را برانگیخت و یک قیام عاشورایی و فراگیر و متحیر کننده، همه ناظران سیاسی و رسانه‌ها را متعجب کرد و معادله  قدرت را تغییر داد. باورها و برآوردهای دشمن را در هم ریخت الگوهای براندازی در ایران را بی اعتبار کرد، قدرت بسیج گری  ولی فقیه نظام را به نمایش گذاشت و حماسه یوم الله نهم دی نمایش هنرمندی نظام بود.  باید بدانید که فتنه‌ها در مقیاس کوچک تر از این، نظامها را سرنگون کرده است. 27 مورد  انقلاب رنگی  در دنیا داشته‌ایم که 17 مورد به براندازی منجر شده است و جریان فتنه، استراتژی الگوی اندیشه‌های غربی را در مواجهه با نظام تغییر داد.

دکتر نائینی افزود: بصیرت نیز این است که فتنه های جدید را بشناسیم فتنه علیه جبهه حق پایان ندارد. آمریکایی‌ها در فتنه انگیزی های جدید از همه داشته‌ها و تجربیاتشان بهره‌خواهند برد و امروز فتنه‌ها بر بستر حرکت‌های مدنی و اجتماعی طراحی می‌شود و آنها می‌دانند که از مقابله‌ی فیزیکی با نظام به نتیجه نمی‌رسند و با طراحی و بهره گیری از نفوذ و غیره پدیده های اجتماعی را به پدیده های سیاسی،  امنیتی و تقابل با نظام تبدیل می کنند. غربی ها ادعا دارند که خیزش‌های مردمی و مدنی می تواند پایه های حکومت جمهوری اسلامی را به لرزه در بیاورد.  سازماندهی نافرمانی مدنی کارکردش نیرومند تر از جنبش سبز  در سال 88 است . در واقع یک اعتراض مدنی و بالقوه و نیرمند نه تنها  سیاسی بلکه با موضوعات زیست محیطی اقتصادی ، اجتماعی می توان به اغتشاش و تبادل با نظام تبدیل کرد .

 

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: