ٖ تنظیمات قالب
امروز : چهارشنبه 07 آذر 1403
  • 1400/11/13 - 13:53

دیدار نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و اعضای ستاد مرکزی دهه فجر با رئیس قوه قضائیه

نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و اعضای ستاد مرکزی دهه فجر با رئیس قوه قضائیه دیدار کردند.

CAM14099 - Copy.jpg

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین موسی‌پور نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در جلسه ستاد بزرگداشت دهه فجر که با حضور حجت الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضائیه، رئیس و مسئولین کمیته‌های تخصصی ستاد مرکزی دهه فجر در ساختمان قوه قضائیه برگزار شد، با درود به ارواح پاک و مطهر شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای عرصه‌های مختلف علمی و فرهنگی، جبهه مقاومت به ویژه سردار آسمانی  حاج قاسم سلیمانی و همچنین درود و سلام نثار روح مطهر بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه به عنوان قافله سالار عزت و آزادگی، گفت: تلاش‌های ارزشمند مجموعه قوه قضائیه موجب افزایش امید، نشاط و تقویت سرمایه اجتماعی در این بخش از نظام شده است که برای همکاران قوه قضائیه در ادامه این مسیر آرزوی توفیقات بیشتر را دارم.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یک نهاد اثرگذار برای اعلام مواضع رسمی ملت بزرگ ایران است

وی تشکیل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی(ره) را بسیار پر اهمیت دانسته و افزود: این شورا به جایگاه اعلام مواضع رسمی ملت بزرگ ایران تبدیل شده و توانسته است، در برهه‌های حساس با سامان‌دادن قدرت نرم جمهوری اسلامی و تکیه بر قدرت مردمی، باورها و ارزشهای انقلابی آنان، نظام را از گردنه‌های خطرناکی همچون فتنه‌ سنگین سال‌های 78 و 88 با یاری خداوند متعال و قدرت مردم عبور دهد و عدالت طلبی، ظلم‌ستیزی، دفاع از مظلوم و جبهه مقاومت و ارزشهای انقلابی و اسلامی را در طول این ۴ دهه در میان مردم و قشرهای مختلف ترویج داده است.

حجت الاسلام والمسلمین موسی‌پور در ادامه اظهار داشت: بهترین سند در اثبات توفیقات این نهاد، تأیید ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای(مدظله العالی) است که عباراتی همچون لحظه شناسی، مردمی بودن، حرکت موثر و انقلابی، حرکت برمدار تبلیغ قرآنی، حرکت در خط درست و صراط مستقیم، در صحنه بودن، حرکت عاقلانه و مدبرانه و شکل گیری آن بر اساس یک نیاز واقعی را پیرامون عملکرد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در طول سال‌های فعالیت خود، فرموده‌اند.  

نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با قدردانی از تلاش‌های انجام شده در این نهاد مقدس و اثرگذار، اظهار داشت: در حرکت جدید شورا براساس انتظارات مقام معظم رهبری، راهبردهای جدیدی را تدوین کرده‌ایم که با همراهی و مساعدت تمامی دستگاه‌ها و قوای سه گانه، به توصیه‌های معظم‌له و راهی که ایشان ترسیم فرمودند ، نزدیک‌تر شویم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه هر نهاد و مجموعه‌ای بعد از گذشت زمان، نیاز به بازنگری، آسیب‌شناسی و ایجاد تحول در ساختار، برنامه‌ها و روش‌های خود دارد، گفت: 'طرح تحول شورا' با کمک جمعی از افراد صاحب‌نظر در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در حال تدوین است .

ایشان با بیان این که تاکید مقام معظم رهبری همواره بر مردمی‌سازی مراسم و مناسبت‌ها بوده است، افزود: در تدوین این طرح و حرکت در این مسیر، چند هدف مهم را مدنظر قراردادیم که مردمی‌سازی بیش از پیش مراسم از جمله آن‌ اهداف است.

راه‌اندازی سامانه ایده‌پردازی و بانک ایده‌های نو و مردمی در فعالیت‌های جدید شورا

حجت الاسلام والمسلمین موسی‌پور با اشاره به اینکه  مراسمی که با خلاقیت و ایده‌های جدید همراه نباشد، از طراوت و تازگی آن کاسته می‌شود، گفت: دومین راهبرد بکارگیری ایده‌ها و خلاقیت‌ها و ابتکارات جدید است و در این راستا، بانک و سامانه ایده‌پردازی و خلاقیت ایجاد شده تا مردم نظرات و ایده‌های نو و خلاقانه خود را در این سامانه ارائه کنند.

ضرورت پیوند میان جشن‌های دینی و جشن‌های ملی و انقلابی

حجت الاسلام والمسلمین موسی‌پور با تاکید بر ضرورت ایجاد پیوند میان جشن های مذهبی و انقلابی گفت: جشن‌های دهه فجر امسال میان دو عید بزرگ مذهبی ولادت حضرت صدیقه کبری (سلام الله علیها) و ولادت امیرالمومنین حضرت علی (علیه السلام) واقع شده است. پیوند میان جشن‌های دینی و جشن‌های ملی و انقلابی موجب ایجاد شادی و نشاط بیشتر در جامعه می‌شود.

وی افزود: شعار محوری جشن‌های دهه فجر امسال 'جشن ملی ۱۴۰۰ ' است و سعی شده برنامه‌های این ایام با شور و نشاط ملی همراه باشد.

تقویت همبستگی و وحدت میان گروههای مختلف جامعه از وظایف مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است

نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه به تقویت همبستگی میان همه گروه‌ها و اقشار جامعه در برگزاری مراسم‌ها و مناسب‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: تقویت همبستگی و وحدت میان گروه‌های مختلف جامعه و ایجاد وفاق اجتماعی و انسجام ملی از جمله موضوعات مهمی است که البته در گذشته نیز وجود داشته اما باید در رویکرد جدید شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بیش از پیش تقویت شود.

حجت الاسلام والمسلمین موسی پور اظهار داشت : سلیقه‌ها و گروه‌های مختلف از نظر سیاسی و اجتماعی در جامعه وجود دارد، اما همه در اصل حفظ و دفاع از انقلاب و ارکان آن متحد هستند و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی باید به همه این نظرات و سلیقه‌ها توجه داشته باشد و میان گروه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی وفاق و همبستگی ایجاد نماید که این مهم  یکی از راهبردهای این نهاد است.

تهیه محتوا و حضور جدی در فضای مجازی یکی از نیازهای ضروری  ومهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است

وی با تاکید بر این که بهره‌گیری از فن‌آوری‌های نوین و حضور بیشتر در فضای‌مجازی ضروری است، اظهار داشت: متاسفانه به گفتمان انقلاب اسلامی در فضای‌مجازی کمتر پرداخته شده و در این خصوص خلاء وجود دارد. امروزه متاسفانه تفکر غالب در بسیاری از بخش‌ها، تفکر مجازی است که گاهی سطحی و بدون محتوا می‌باشد، بنابراین لازم است همه نهادهای فرهنگی از جمله شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در فضای‌مجازی حضوری جدی داشته باشند و خوراک و محتوای متناسب با این فضا را تهیه و ارائه نمایند.

توجه ویژه به جوانان و زنان به عنوان دو گروه هدف دشمن

نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه جوانان و زنان دو گروه اصلی هدف دشمن هستند، گفت: طبق آمار تقریبا ۷۰ درصد نسل کنونی، دوران قبل از انقلاب را درک نکرده‌اند و آن دوران پر از حقارت، ذلت و ظلمت را به یاد ندارند و اکنون با امواج گسترده تخریب و تحریف از سوی دشمن مواجه شده‌اند که لازم است بیشترین محتوا و خوراک تولیدی برای قشر جوان و بانوان باشد.

ضرورت پرداختن به جهاد تبیین و روایتگری در مقابل تحریف و تخریب دشمن

حجت الاسلام والمسلمین موسی پور در ادامه با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری پیرامون اهمیت جهاد تبیین و روایتگری در مقابل حرکت تحریف و تخریب دشمن، گفت: بیان دستاوردهای انقلاب در این زمینه بسیار مهم است و اگر به این دستاوردها در ساحت‌های مختلف، منصفانه نگاه کنیم، در همه عرصه‌ها کم نظیر است که در این راستا تبیین دستاوردهای علمی، عمرانی، عزت، استقلال سیاسی و بسیاری دیگر،  برای جامعه، می تواند جذاب باشد و یکی از رویکردهای جدید شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیز همین مهم است.

استفاده بیشتر از ابزار و زبان هنر در فعالیت های فرهنگی و تبلیغی

وی با تاکید بر ضرورت انسجام‌بخشی میان همه دستگاه‌های فرهنگی، گفت: در حوزه تبلیغات فرهنگی، استفاده از ابزار هنر، فیلم، تئاتر، شعر و همه رشته های هنری بسیار حائز اهمیت و تاثیرگذار است .

حجت الاسلام والمسلمین موسی پور افزود: فعال‌سازی ظرفیت مساجد، نهادهای مردمی، هیات مذهبی و سازمان‌های مردم‌نهاد نیز از ضرورت‌ها می باشد که مقام معظم رهبری در انجام فعالیت‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بر استفاده از این ظرفیت‌ها تاکید فرمودند.

حجت الاسلام والمسلمین موسی‌پور در مورد جشن‌های چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: سعی میکنیم این موارد، در برگزاری برنامه‌های ایام الله دهه فجر امسال مورد توجه و عنایت قرار گیرد.

وی با بیان اینکه پاسداشت انقلاب تعطیل بردار نیست، گفت: چنانچه شرایط کرونا، اجازه برگزاری راهپیمایی را ندهد، سعی می‌کنیم به شیوه‌ها و برنامه‌های متنوع دیگری جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را برگزار نماییم.

 

رئیس قوه قضاییه گفت: پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) از معجزات و آیات آشکار الهی بود و من جزء «معجزه قرن» نمی‌توانم تعبیر رساتری برای آن بیابم.

رئیس قوه قضاییه گفت: پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) با تکیه بر مردم دین‌باور در عصر سلطه گران غرب و شرق، از معجزات و آیات آشکار الهی بود و من جزء «معجزه قرن» نمی‌توانم تعبیر رساتری برای آن بیابم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در آستانه چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، در نشست با هیئت اندیشه‌ورز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و اعضای ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی، پیشاپیش حلول ماه خدا، ماه «رجب المرجب» را تبریک گفت و آحاد مردم را به بهره‌مندی حداکثری از فیوضات معنوی و قدسی این ماه پرفضیلت که از دروازه‌های ورود به ضیافت‌الله است، فراخواند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با تشریح و تبیین فضای حاکم بر مناسبات جهانی در مقطع وقوع انقلاب اسلامی ایران، اظهار کرد: پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) با تکیه بر عنصر حیات‌بخش دین و مردم دین‌باور در عصری که سلطه‌گران غربی و شرقی خود را مسیطر بر همه امور و مقدرات عالم و مردم عالم می‌انگاشتند و با بلوک‌بندی‌ها و یارکشی‌ها، جهانیان را به استیلا کشانده بودند، از معجزات و آیات آشکار الهی بود و من جزء «معجزه قرن» نمی‌توانم تعبیر رساتری برای آن بیابم.

رئیس قوه قضاییه ضمن بیان مختصات و ویژگی‌های ممتاز منظومه فکری و جهت‌گیری مبارزاتی حضرت امام خمینی (ره) تصریح کرد: امام عظیم‌الشان ما در مقطعی فرمودند «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» که هنوز نظام جمهوری اسلامی استقرار پیدا نکرده بود؛ در واقع حضرت امام خمینی (ره) بدون اعتنا به قدرت‌های وقت جهانی و سایر ملزومات ظاهری و متعارف پیشبرد امر سیاست و حکمرانی از جمله دستگاه‌های اطلاعاتی، نظامی و ...، تنها با اتکال به خداوند متعال و عنصر متعالی دین و همچنین تکیه بر مردم دین‌باور، نظام جمهوری اسلامی را بنیان نهادند و سبب حیرت و شگفتی بسیاری از داعیه‌داران مبارزه با قدرت‌های سلطه‌گر شدند؛ این امر بیانگر آن است که ما نیز در مقطع فعلی با اتکا به خداوند و اسلام عزیز و تکیه بر مردم می‌توانیم به پیش برویم و بر مسائل و مشکلات غلبه کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای «دین، امامت و امت» را سه رکن اساسی انقلاب اسلامی دانست و گفت: در ماهیت نظام ما، دینی بودن و متکی بر امامت و مردمی بودن نهفته است و چنانچه اهتمام و تمرکز بر روی هرکدام از این سه رکن مهم دچار خلل و فترت شود، نظام و کشور ما آسیب می‌بیند و از اهداف و آرمان‌های انقلاب دور و منحرف می‌شویم.

رئیس دستگاه قضا افزود: درصورتیکه به صورت کامل و صددرصدی بر قدرت لایزال الهی و دستورات و تاکیدات اسلامی و همچنین نقش اثرگذار مردم در پیشبرد امور، باور و اعتقاد نداشته باشیم قطعا در ادامه راه دچار فرسایش و رخوت می‌شویم و نمی‌توانیم اهداف و آرمان‌های والای انقلاب اسلامی را محقق گردانیم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به اهمیت رکن مردمی بودن انقلاب اسلامی و تاکیدات امامین انقلاب بر ضرورت اعتماد و اتکاء به مردم، تصریح کرد: اگر از مردم جدا شدیم و روش، منش، کار و نوع مدیریت ما، جدایی و افتراق از مردم را به همراه داشت و به واسطه شیوه مدیریت خود در حل مشکلات مردم کوتاهی کردیم و در راستای آرمان‌ها و شعار‌هایی که سر می‌دهیم گام برنداشتیم، آنگاه است که با مشکل مواجه می‌شویم و دشمنان با دستگاه‌های تبلیغاتی عریض و طویل خود، نهایت بهره‌بر‌داری را از این مشکل پیش‌آمده خواهند کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: مردم بابصیرت و ولایتمدار ایران اسلامی اکنون که ۴۳ سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می‌گذرد، با صلابت و استوار در تبعیت از، ولی فقیه در برابر همه ناملایمات و فشار‌های مستکبران و سلطه‌گران ایستاده‌اند و در راستای تحقق اهداف و آرمان‌های امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی از هیچ ایثار و فداکاری دریغ نمی‌ورزند.

وی با تاکید بر اینکه امروز باید در عرصه تبلیغاتی کاری کنیم که کارآمدی انقلاب اسلامی کاملا مشهود باشد، گفت: باید دستاورد‌های انقلاب به صورت هدفمند و منسجم تبیین شده و به تکمیل کمبود‌ها اهتمام ورزیده شود تا نسل جدید کارآمدی انقلاب و نظام را به صورت صددرصدی احساس و باور کنند و از این طریق توطئه‌های دشمنان و شیطان‌صفتان برای ایجاد جدایی میان مردم بویژه جوانان و انقلاب اسلامی خنثی گردد.

 

دکتر سیدنظام الدین موسوی: مردم‌محوری اساس برنامه‌های ستاد مرکزی ستاد دهه فجر است

در ادامه این جلسه دکترسید نظام‌الدین موسوی در با تشریح اقدامات صورت گرفته جهت برگزاری هر چه باشکوه‌تر مراسم سالگرد بزرگداشت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اظهار کرد: از مدتی پیش کمیته‌های ۲۶ گانه ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی، اقدامات خود را مبتنی بر موضوعات و اقشار مختلف آغاز کردند.

وی با بیان اینکه مردم‌محوری جزو اساس کار‌ها و برنامه‌های ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی است، گفت: نامگذاری روز‌های دهه فجر به پیشنهاد اعضای هیئت اندیشه‌ورز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و متناسب با آحاد و اقشار مختلف مردم انجام گرفته است.

رئیس ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی با بیان اینکه آیین‌نامه اجرایی برگزاری مراسم دهه فجر تدوین و به همه استان‌های کشور ابلاغ شده است، افزود: بیش از هزار برنامه مستند در شبکه‌های مختلف صداوسیما با ماهیت تبیین آرمان‌های انقلاب تدارک دیده شده که قرار است در ایام الله دهه فجر به سمع و بصر مردم کشورمان برسد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: